onsdag den 23. marts 2011

layout og julekort

Mit bedste grønne alfabet mangler e'er!

Jeg ved ikke, om det forholder sig sådan med alle drenge, eller om jeg bare er "heldig", men Lucas elsker alt, der er teknisk og har en intuitiv fornemmelse for, hvordan ting virker. Vi har f.eks fået internet via tv'et og hvem er det mon, der har mest styr på det her i hjemme? Jo jo på trods af at faderen i huset er IT nørd og arbejder med programmering og computere til hverdag, så er det skam Lucas, der med hård hånd styrer rundt i alle de mange mærkelige kringelkroge af internettet på tv. Han har fundet små filmklip fra youtube, som han har gemt som favoritter, og han finder gerne noget frem med Kitty til lillesøster, eller viser mor hvordan man i det hele taget gør. Hmm og jeg synes, at MINE forældre har utrolig lidt forstand på teknik... hvordan bliver det så ikke for mig om x antal år? Suuuk!


Tegne stille og roligt rundt i kanten af alle bogstaverne...

På billedet har han lige fundet ud af at fars fine nye mobiltelefon har touch skærm og et spil hvor man skal sprænge balloner. Wupti så kunne han det!


Julen varer lige til påske, ikk?

Jeg har lige lavet et lille julekort med de lækre papirer fra Pion design. Man skal jo være ude i god tid ikk? Hmm dog ikke ligefrem sådan at jeg sælger mange julekort eller sender dem selv... men elsker julepapirer og at lave hyggelige julekort.


Blomster, krympeplast, sværte, stempler og krøllet papir.


Tak for besøget. Det var hyggeligt at du kiggede forbi. Håber at du kommer forbi igen en anden gang. :)

tirsdag den 22. marts 2011

layout, Donnakort og sommerferie-planer

Jeg fandt nogle gamle billeder på computeren sidste jeg fik fremkaldt billeder (min printer løb tør for blæk dagen før convention, så det gik stærkt med at få bestilt nogle ved billedbutikken). De er fra sidste sommer, hvor Lucas fik sit første og eneste sæt fodboldtøj. Det siger ham ikke noget, og han fik det faktisk kun fordi sættet kostede 50 kr i Bilka. Men lige den dag var han vildt glad for det og var ude at sparke lidt til en bold i ca 2½ min. Jojo jeg har skam en dreng med en kæmpe interesse for fodbold *host host*

Herlige farver ikk?

Jeg har brugt Lush fra MME og mine fine Blossom alfabeter fra QK. Flaget har jeg selv lavet ud fra hans bluse. Blomsterne er fløjlsbløde og er klippe ud fra et af arkene. Enkelte af dem er sat på 3D puder. Jeg har liftet Engels digi layout (hende lifter jeg tit lige nu) "Skygge".


Velkommen lille du

Til convention købte jeg et par af Donnas skabeloner. Denne købte jeg dog ikke, den købte Verena og så lånte jeg skabelonen da vi scrappede sammen sidst. Den er simpel, og bliver først indviklet når man begynder at sy på papirerne. Jeg kan faktisk godt lide at sy på mine ting og nyder også at gøre det. Men jeg synes ikke selv jeg er præcis nok til at det er heeeelt vildt godt ud. Men det giver da lige det sidste pift.

Midten af blomsterne er lavet med rester af kork

Jeg har brugt en rest af noget papir jeg brugte til et begynderscrapkursus hos Anjashobby. Blonden købte jeg til convention - lækker blonde! Stemplet er fra Stämpelkällans danske tekststempler. Perfekt størrelse!

Håber du har det godt og nyder det begyndende forår. Jeg har lige booket hytte i Sverige, så vi kan komme i Astrid Lindgrens verden og forbi High Chaparel. Jeg glæder mig allerede som et lille barn. Hvad skal du lave i ferien? Eller har du ikke besluttet det endnu?

søndag den 20. marts 2011

forår = oprydning og omrokering

Kender du det?

Jeg ender altid med at flytte rundt og rydde op, når solen skinner udenfor. Børnene og min mand render straks udenfor, hvilket giver mig helt ro til at få rykket rundt og omarrangeret.

I dag har jeg sendt manden afsted til svigerfar, Lucas til morfar og Caroline til kusine Maria. Altså en dag helt alene til at flytte rundt. I dag er det "gået ud over" kontoret, som er blevet arrangeret, så begge børn kan sidde ved mit skrivebord i kontoret. Det er så irriterende, at det kun er den ene, der kan være igang. Men nu er der plads til dem begge. :)

Hele mit lille område med solen ind direkte fra vinduet. Elsker at sidde her...

Børnenes pladser. Det er deres ting i kassen for enden.

Jeg har SELV sat Marolle stænger op - OK de hænger ikke helt i vatter, men f*ck det - jeg gjorde det selv!!!

Min plads som allerede er taget i brug. Hmm jeg roder allerede igen...

Hvad laver du, når foråret begynder at komme?

fredag den 18. marts 2011

DT stämpelkällan

Det fine stempel med feen Idun med hjerte er farvelagt med distress inks. Jeg skal vist til at blive bedre til det med skyggerne...

Elsker jo krympeplast... Sommerfuglen  er også fra stämpelkällan. :)


Stämpelkällan har også fået danske tekststempler... lækkert og billige.


Bagsiden af min blomsterpakke. Prøvede at få den til at ligne en blomsterpakke fra Prima.


Forsiden af samme blomsterpakke. Blomsterne er lavet med retro punchene.

Husk at smutte forbi bloggen for at se de andre DTs bidrag. Der er noget nyt hver dag, så meld dig hellere som fast læser.

mandag den 14. marts 2011

kortmester 2011

For søren da også! Jeg glemte alt om at uploade mit nyeste kort til kortmester i går, så jeg er ude af konkurrencen. Derfor kan jeg lige vise alle mine fire kort, for jeg har faktisk lavet dem!

kort 1
Vælg tema:
- vintage
- brug mindst to blomster


Kort 2
Krav:
- brug gult og en sløjfe 
- bliv inspireret af et kort


Kort 3
Krav:
- brug glimmer
- brug sort
- brug noget rundt
- brug noget krøllet
- mindst tre lag ud over baggrunden


Kort 4
Krav:
Følg skitsen


Har du også deltaget i kortmester 2011? Nåede du faktisk at uploade alle fire bidrag? Jeg er spændt på at se hvem der vinder :)

søndag den 13. marts 2011

Layouts fra convention

Jeg fik shoppet en del og endte da også med at have brugt omkring 1000 kr. Men denne gang var der ikke meget papir der røg i kurven. Fandt ikke lige nogle serier, der bare skulle med hjem. Gitte havde dog en enkelt fra et ukendt mærke (ukendt for mig ihvertfald), som jeg købte nogle ark af. Derudover fik jeg købe en masse "gamle" serier til billige penge.

Jeg fik også lavet tre (ja jeg sagde tre - så meget har jeg ikke lavet i evigheder på en dag!!!) layouts.

Operation

Al den is du har lyst til... Lucas spiste hele to is.

Lucas blev kort efter sin 6 års fødselsdag opereret for at få fjernet mandler og polypper. Han var sej og klarede det hele super flot. Han kan stadig huske at han kastede blod op - det var ikke så lækkert.

Jeg har brugt "Lush" fra My Minds Eye. Jeg har liftet Engels digilayout - dinosaur golf. Dette er nu kun et enkelt layout. :) Bogstaverne er standset ud med English rose i tyk kork med klister på bagsiden. Det er smart og ser godt ud, men kræver lidt fingerfinesser at få af uden at bogstaverne går i stykker.


Elegant ikk?

De små sommerfugle er standset i tyndt kork uden klister. De er limet fast med en enkelt gluedot, så vingerne kan bøjes ud.

Lag på lag på lag...

Oldtidsfund?

Mammutten eller mig?

Jeg har brugt papir fra Abbey Road, mener det er en serie fra My Minds Eye, men er ikke sikker. Ret mig endelig!

Til convention kunne man købe pakker med lasercut chipboard designet af polske Anna. Jeg købte to forskellige pakker. Den ene med små swirls, den anden med lidt blandet pynt, bl.a fugleburet. Men for søren de er svære at få ud af arket uden at de går i stykker. Næste gang vil jeg skære dem fri med skalpel. Båndet er et gammelt silkebånd. Blomsterne er igen igen lavet med retro flower punchene.
Fugleburet - dog uden fugl


Sløjfe med blomst

Blomsten reddede mit forsøg med at lave en sløjfe uden en limpistol. Sløjfen er limet sammen med flydende lim, dobbeltklæbende tape og adskildige gluedots. Ikke helt som jeg havde forestillet mig den, men acceptabel omstændighederne taget i betragtning.

Sydals

Elsker det billede!

Jeg må være svar skyldig med hvilket papir jeg har brugt. Det er valgt ud fra at være nogle blå farver, for det manglede jeg nemlig. Det gør jeg så stadig, for nu er alle de nye blå ark brugt. Hmm...

Uglen er lavet med en qk die. De øverste bogstaver er thickers og de nederste fra October Afternoon.


uuhh uhh

Uglen er lavet af rester af papiret fra layoutet. Jeg har bagefter tegnet alle de blå dele op med brun tusch. Synes faktisk det pynter. :)


Her bor jeg...

Bogstaverne til titlen er lavet af rester af et alfabet. L er lavet af et k, a er lavet af et q. Nyder at bruge af mine gamle ting, og så har jeg alt alt for mange thickers.

Hvad fik du lavet til convention? Hvis du altså var med... Jeg havde en fantastisk dag og hyggede mig med tøserne (Dorthe, Verena, Diana, Signe, Eva, Evas mor og Susanne Meltesen). Glæder mig til næste forår. Jeg kommer nemlig ikke med til efterårets convention, da det vist nok er weekenden efter scraptastic i Belgien.

Tak for kigget. Skriv gerne en kommentar - de luner sådan. :)

lørdag den 12. marts 2011

Vinderen af nybegynder pakkerne

Kære Louise

Du er den eneste nybegynder der har svaret på indlæggget om at deltage i lodtrækningen om de to nybegynder pakker. Den anden bliver givet til Operation Skriv Hjem, for det var dem der fik færrest kort af mig i dag til convention. Så skriv venligst en kommentar med din mailadresse, så kan vi lige aftale nærmere.

tirsdag den 8. marts 2011

Endnu et indlæg med billeder...

Vi har igen igen været ude at gå en tur i det fantastiske forårsvejr. Denne gang havde jeg begge børn med og vi gik næsten samme tur som søndag. Denne gang blev vi dog ved stranden, for skoven er blevet til en kæmpe mudderpøl.


Fantastiske billeder ikk? De er forresten (lige som dem i forrige indlæg) taget med min mobil telefon - jeg er vildt imponeret!

søndag den 6. marts 2011

fantastisk vejr i dag...

Det er snart sommer...


På den anden side af vandet ligger Kegnæs. Det er den yderste spids af øen man ser over på. Når de skal til sønderborg har de lidt over 30 km. Vi har 8 km.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var ingen vind og vi hyggede os helt vildt på vores pige-gå tur. Det betyder meget for Caroline at vi gør noget sammen bare os to. Så i dag var vi Trillen (et fuglereservat ved siden af Høruphav) rundt. Det er en tur på 5 km. Hun klarede det uden at kny. Min store pige... suuuk!


Sten i vandet - igen og igen og igen...

Vi fandt en bænk på turen rundt og her fik vi et stykke kage og en kiks. Solen skinnede lige ned på os og der var dejligt varmt. Virkelig dejligt varmt. Vi kunne lyne jakkerne ned og smide handskerne.


Sydals eller en sydhavsø?

Ok, sneen i vandkanten er nok afslørende. Men ellers kunne man godt blive lidt i tvivl. Er vild med lyset på himlen og at vandet bliver mørkere og mørkere. Et lækkert billede, hvis jeg skal sige det selv. :)

lørdag den 5. marts 2011

Til salgs bloggen opdateret og give away til nye scrappere.

Til salg
Jeg har lige opdateret til salg bloggen med mange nye varer. Bl.a. bøger, blade, dies, rubons og tags. Kig forbi hvis du kommer til convention. Jeg medbringer kun til convention. Sender ikke med posten.


Nye scrappere se her!

Er du ny scrapper (begyndt inden for det seneste halve år) så læs videre her:

Pynte-pakken
Indeholder bl.a. minialbums, forskelligt pynt, doileys, dimser og rubonsalfabet. Jeg kan ikke huske hvad der helt præcist er i, men kassen er fyldt og er ret tung.


Papir-pakken
Indeholder bl.a. papirrester, ældre papirark, dimser og meget andet. Kan faktisk ikke huske det mere - og kan ikke så godt tjekke, hvad der er i, da pakken er pakket fint ind. Jeg har fyldt en pizzaæske, så den var svær at lukke.

Kunne du tænke dig at få en af følgende pakker, så skriv en kommentar under dette indlæg og vær med i lodtrækningen om at få pakken overrakt til convention d. 12. marts. Men du kan kun deltage, hvis du er rimelig ny scrapper. Pakkerne gives kun til to nye scrappere, der er begyndt inden for det sidste halve år. Du skal også deltage i convention næste weekend, for jeg vil hilse på dig og sige værsgo. :)

Vinderne af de to pakker bliver udtrukket d. 10. marts kl. 21.00.

Håber at mange har lyst til at deltage.

torsdag den 3. marts 2011

Kort fra scrapaften med Dorthe

Det blev kun til to deltagere, sidst vi mødtes til scrapaften. Men det bliver det nu ikke mindre hyggeligt af. Vi fik snakket en del og scrappet noget mindre. Dorthe er altid godt selskab, selvom hun er træt og bare har brug for at sidde og kigge og snakke. :)


Et af mine nye stempler fra stämpelkällan.


 
Lækkert citat fra en gammel julekalender.


 
Et bestillingskort...


 
Endnu et bestillingskort.

Jeg kan faktisk godt lide at lave bestillingskort, for det er så dejligt konkret. :) Her var bestillingen to kort til konfirmation. Jeg håber min kollega bliver tilfreds og glad.

Vinderen af min "blogcandy"

Mon ikke det var på tide at afsløre vinderen af min lille blogcandy til trofaste læsere?

Jeg har bedt min kære mand om at vælge et tal mellem 1 og 44, da der var 44 kommentarer på indlægget. :) Han valgte nr 1 - og det har jeg faktisk ikke set på nogen blog indtil videre ved udtrækninger af vindere. Så det er altså vinderen med kommentar nr 1.

Karina Bunkenborg sagde ...



I AM! Jeg er følger af din blog og holder jævnligt øje med hvad du laver og får rigtig god inspiration hos dig. Ind imellem skriver jeg en kommentar men ikke altid.


vh Renne

Tillykke!!! :) Og tusind tak for dine kommentarer og at du følger med hos mig. Det er dejligt at vide at man opdaterer sin blog og at der er nogle der ser det man laver. :) Og det gælder skam alle jer, der er faste læsere hos mig. :) Tusind tusind tak for at I gider kigge forbi hos mig.
Kommer du til convention? Så kan jeg jo overrække dig din gevinst. Jeg har faktisk ikke fået gevinsten med hjem fra Anja, så den skal nok lige hentes inden convention. Men du kan da få at vide, hvad du har vundet:

en scalloped-borderpunch fra X-cut
en blad punch der også præger bagefter
nogle lækre ark papir fra Pion Design

Tillykke Karina - hvis der er noget af det, du allerede har, så kontakt mig lige, så finder jeg nemlig noget andet hos Anjas hobby. :)

onsdag den 2. marts 2011

DT vintageudfordringen - udfordring 17

Denne gang skulle vi bruge et digitalt stempel fra Di's Digidownloads. Hun har virkelig mange flotte stempler, man kan downloade meget hurtigt efter at have købt dem.

Jeg har brugt stemplet witth this ring, som er farvelagt med distress inks.





Jeg har brugt rester fra Inkido, gammelt nodepapir, blomster fra Wild Orchid Crafts, nøgle og hjerte charms, og til sidst glimmerlim rundt i kanten af kortet og rundt om stemplet.

Udfordringen er denne gang at bruge et digitalt stempel. Det behøver ikke være fra Di's digidownloads, der findes mange gratis digitale stempler på nettet.

Kig forbi vintageudfordringen og vær med i konkurrencen om digitale stempler fra Di. Her kan du også finde et direkte link til Di og til det stempel jeg har brugt.