torsdag den 21. april 2011

Blandede kort








Forskellige konfirmationskort

onsdag den 20. april 2011

sarte konfirmationskort

Ligner næsten en bukselomme ikk?

Undskylder det dårlige billede. Kortet kan åbnes ved at binde båndet op.


Dette kort er lavet som en pung, men det ligner nu ikke helt alligevel. :)


Stempler og kraft - fed blanding!

Indersiden af kortet er lavet med to forskellige stempler. Tænkte det gjorde lidt lettere at skrive en hilsen til konfirmaten. :)

lørdag den 9. april 2011

DT vintageudfordringen - udfordring 19

Hov jeg har da helt glemt at vise hvad jeg har lavet til denne udfordring hos vintageudfordring.blogspot.com!


Opgaven var at blive inspireret af et flot billede med masser af inspiration til bryllup.

Smut forbi og se om du har lyst til at være med!

tirsdag den 5. april 2011

Chris Medina - What Are Words

Kender du ikke denne sang, så er det helt klart på tide. Chris Medina deltog i American Idol. Sangen handler om hans kærlighed til kæresten, som fik en hjerneskade efter en bilulykke. Fantastisk sang!!!

Bestillingskort til Gitte


Et bestillingskort, som jeg lavede noget mere simpelt end der egentlig var bestilt. Men det blev godt modtaget alligevel - heldigvis!

Tillykke Gitte

Papirer er fra MME "lush", båndet er købt i Føtex, blomsterne fra WOC og kageservietten er fra Anjas hobby. Bogstaverne er nogle gaaaaaaamle nogle, fra engang jeg var på ScrapEvent i Sverige. Gad vide om det bliver til noget igen, for det var ret godt!

søndag den 3. april 2011

DT stämpelkällan

Påskeæg

Det er snart påske...

Jeg har dekoreret et yndigt pappåskeæg købt i Bilka til hele 7,50 kr! Ægget er først dekoreret med gamle bogsider, der er limet fast med multimedium, som giver en mat overflade, når det er tørt. Inden det nåede at tørre helt, dryssede jeg noget guldglimmer på (fra min blogcandy-gevinst fra Lina). Fed effekt forresten! Bagefter har jeg limet en blonde på den ene halvdel af ægget og et perlebånd på den anden halvdel.

Blomster i påskefarver
 
Jeg har pyntet toppen af ægget med forskellige blomster, en sommerfugl lavet med krympeplast og en masse blade lavet med min Nellie Snellen blad-punch, der også præger. Genial og prisbillig alternativ til købte blomsterblade.

Et lam på en pakke - også med krympeplast.

Jeg fandt (langt nede i gemmerne) to gule tags. Det ene er stemplet med en tekststempel fra Stämpelkällan og det andet har jeg sat et lille lam, der er stemplet på krympeplast og derefter farvet med børnenes farveblyanter og til sidst krympet. Fed effekt! Lammet er også fra Stämpelkällan.se :)

Kig endelig forbi - der er lige kommet nye stempler. Tilmeld dig hellere deres nyhedsbrev, for ofte er der gode tilbud eller du kan få gratis fragt. :)

Perler skulle der også til

Jeg fandt et ark med halvperler med lim som jeg engang købte i Føtex. Dem har jeg brugt til at lave en perleswirl. Det føles nu så dejligt at bruge de gamle rester...

fredag den 1. april 2011

Bryllupskort

Nogle gange skal der bare prøves noget nyt! Jeg har derfor lavet et kort med 3D effekt. :)

Rødt glimmer og juleblomster

 Jeg har brugt en rest af noget "lush" fra MME, bånd fra kassen, akvarelpapir og fine juleblomster fra julekalenderen på scrapsisters.

3D effekten - eller stempeltryk med dobbelthager...

Jeg har brugt et stempel fra Stämpelkällan og stemplet det tre gange på akvarelpapir. Har farvet de dele af stempeltrykket, som jeg skulle bruge til 3D effekten og har klippet dem ud og sat dem sammen med masser af 3D puder.

Selvfølgelig krympeplast...

Til sidst har jeg lavet baggrunden bag stempeltrykket med nogle forskellige distressinks. Og så har jeg selvfølgelig brugt krympeplast. :)

Tak for kigget, glæder mig til lidt overskud, så jeg kan komme på blogrundfart. :)