søndag den 3. april 2011

DT stämpelkällan

Påskeæg

Det er snart påske...

Jeg har dekoreret et yndigt pappåskeæg købt i Bilka til hele 7,50 kr! Ægget er først dekoreret med gamle bogsider, der er limet fast med multimedium, som giver en mat overflade, når det er tørt. Inden det nåede at tørre helt, dryssede jeg noget guldglimmer på (fra min blogcandy-gevinst fra Lina). Fed effekt forresten! Bagefter har jeg limet en blonde på den ene halvdel af ægget og et perlebånd på den anden halvdel.

Blomster i påskefarver
 
Jeg har pyntet toppen af ægget med forskellige blomster, en sommerfugl lavet med krympeplast og en masse blade lavet med min Nellie Snellen blad-punch, der også præger. Genial og prisbillig alternativ til købte blomsterblade.

Et lam på en pakke - også med krympeplast.

Jeg fandt (langt nede i gemmerne) to gule tags. Det ene er stemplet med en tekststempel fra Stämpelkällan og det andet har jeg sat et lille lam, der er stemplet på krympeplast og derefter farvet med børnenes farveblyanter og til sidst krympet. Fed effekt! Lammet er også fra Stämpelkällan.se :)

Kig endelig forbi - der er lige kommet nye stempler. Tilmeld dig hellere deres nyhedsbrev, for ofte er der gode tilbud eller du kan få gratis fragt. :)

Perler skulle der også til

Jeg fandt et ark med halvperler med lim som jeg engang købte i Føtex. Dem har jeg brugt til at lave en perleswirl. Det føles nu så dejligt at bruge de gamle rester...

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle flotte æg. Jeg håber at du giver dem til nogen som værdsætter det store arbejde ; )
God søndag.

Dorthe/Dob sagde ...

Hvor er det blevet et flot æg :)
Fåret er bare for sødt i miniudgaven :)
Smukt som altid ...

Charlie sagde ...

Du og dine krympeplastfigurer - skubber til min dårlige samvittighed over ikke at have prøvet gør du. =0) Men hvor ER det et fint påskeæg.

Lille`s hule sagde ...

Nydelig egg :)
Ha en fortsatt fin søndag og en flott og kreativ uke :)
*lille*

Cecilie sagde ...

Ums, hvor er det flot! Det er da vejen frem for almindelige påskeæg. Så flot.