torsdag den 14. marts 2013

Min monster-dårlige samvittighed!!!

Sidst jeg skrev et indlæg er næsten et år siden!!!

Mange gange undskyld til jer alle. Hvis der da stadig er nogle derude der har lyst til at følge lidt med her.

Man skulle tro at jeg ikke har fået lavet noget siden sidst. Men det er faktisk ikke rigtigt. Jeg har fået lavet en masse, har bare ikke gidet vise det for... hmmm tja hvorfor mon? Tror måske jeg indså at blogrundfart ret hurtigt bliver en tidsrøver uden lige. Det tog ihvertfald mig lang tid at kigge rundt og kommentere, for det synes jeg alligevel er høfligst at gøre når jeg nu alligevel var et smut forbi.

Men efter jeg er begyndt at bruge min telefon til langt hoveddelen af min net-tid, så blev det helt naturligt ikke blogrundfart jeg brugte tiden på, og jeg har derfor fået læst mange flere bøger, set gode udsendelser på DRK og DR2 og har nydt tiden i min sofa.

Men efter flere opfordringer fra dejlige piger (tusind tak alle sammen) til convention sidste weekend, er jeg blevet enig med mig selv om at nu må jeg efterhånden hellere komme igang igen.

Som sagt er det ikke fordi jeg er gået i stå med scrap. F.eks. lavede jeg dette minialbum sidste aften...
 
Forsiden med mange forskelllige tape og washi. Bogstaverne er standset ud i vinyl med et simpelt QK alfabet. Det skærer fint igennem, hvilket jeg ikke havde troet det kunne.

De havde de fedeste love på Malta... man måtte IKKE fodre duerne og man SKULLE samle op efter sin hund og andre i den dur.

Nogle sider fik meget tape, andre lidt...

En af siderne med ekstra plads...

På indersiden af for- og bagside kan man se de afrevne tapeender. Det kan jeg faktisk godt lide.

Bagsiden har Lucas lavet. Og han er meget stolt.
 
Til convention fik jeg et cover til 6 kr og siderne er bare to ark hvid bazzil jeg har skåret til i 4"x6". Nemt og simpelt. Enkelte sider er lavet lidt længere så de kan foldes rundt og give mere plads til billederne.
 
Jeg har længe haft diverse washi-tapes liggende og har bare ikke kunne komme igang med at bruge dem. Dette album er KUN pyntet med washi-tape!!! Så nu er jeg kommet igang...

 
En anden ting jeg lavede med vinyl. Alfabetet er fra TH. Skide smart, hvis jeg selv skal sige det ;)
 
Kærlig hilsen fra Benita

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jamen Velkommen tilbage til blogland!
Du har jo sikkert også haft travlt med din lille baby.
Dejligt album, du har lavet. Det er nogle gode farver Washi, du har brugt.

Karina Bunkenborg sagde ...

Velkommen tilbage godt at du er på banen igen! Fint album!

Anne Thormose sagde ...

Velkommen tilbage til bloggeriet. Jeg har haft det på samme måde - det er skisme noget af en tidsrøver, for man "bør" jo lægge en besked, for man bliver jo selv glad, når andre gør det. Men der skal jo være tid og overskud til hverdagen også.
Skønt mini-album fra Malta, og god brug af tapen.
Jeg har længe overvejet at købe noget vinyl og bruge det med almindelige dies, og nu har jeg fået mere blod på tanden - pokkers at man har selvvalgt købestop.... ;o)

Benita sagde ...

og her mangler jeg en simpel knap der hedder synes godt om... TUsind tak for jeres kommentarer!!!