søndag den 18. juli 2010

Dagen i dag...


I dag er der præcis 10 dage til min 32-års fødselsdag. Jeg glæder mig, men ved samtidig at der nok ikke sker noget særligt på den dag. Jeg er spændt på at se, om min mand har husket at købe en gave til mig. Heldigvis plejer jeg at have en fantastisk flok piger, der husker mig! :) Det er da ok at glæde sig til sin fødselsdag, selvom man bliver 32, ikk?
Meltesen (Susanne) har endelig fået taget sig godt af sin blog, og har fået lavet nyt design og sørme om der ikke også er en lille sjov opgave med en dejlig gevinst. Tag et kig forbi hendes blog, hvis du er nysgerrig. Jeg vil sige så meget som: du skal bruge dine øjne og se lidt utraditionelt.

Tak for besøget og håber du nyder vejret. Her på als er det ihvertfald fantastisk!

4 kommentarer:

Vranda sagde ...

Det er da helt okay at glæde sig til sin 32 års fødselsdag :o) jeg runder de 40 næste år og er da i gang med at planlægge og så kommer glæden og spændingen jo samtidig.. :o)

Mio sagde ...

Jeg glæder mig da, hvert år til min fødselsdag *GG*
Så selvfølgelig er det ok at glæde sig.
TIP : Det hjælper at, man i tide gør manden opmærksom på at nu nærmer dagen sig tihi.....

Mio sagde ...

Hej Benita : ))
Du spurgte hvad jeg havde tænkt mig at bruge min notes bog til : )
Billeder jeg klipper ud af alle mulige blade- citater- ord sætninger jeg vil huske. Skitser både dem jeg "falder" over og dem jeg selv kommer på, osv. Er sikker på at den nok skal blive flittig brugt, både nu og i fremtiden : )

Signe Bendorff sagde ...

Bliver man så inviteret til boller og lagkage?