lørdag den 11. december 2010

kalender-etui

Jeg har haft mit eget hjemmelavede kalender etui i et lille halvt års tid efterhånden. Nu er mine kære kollegaer begyndt at komme og bede mig lave et til dem. Og det bedste er: de er villige til at give 50 kr for et omslag. :)

Jeg har lavet et simpelt brunt etui til Lene, men nåede ikke at få taget billede af det. Jeg har også lavet et til min teamkollega Susanne, men det fik jeg heller ikke noget billede af. Derimod fik jeg et billede af dette etui, som er lavet til min farverige kollega Michele. :)

Forsiden er lavet med en rest papir fra MME. Bogstaverne er fra QK og hedder English Rose - det er et sindsygt lækkert alfabet og så koster det kun 500 kr ved Unik. Jeg har lavet to helt hvide blomster med min ene retroflowerpunch. Der er syet rundt i kanten med min stakkels symaskine - godt min mor ikke ved det!


Bagsiden er pyntet med to forskellige bånd, et pink mega rickrack bånd og en hvid glimmerblonde fra WOC.

På flappen har jeg skrevet husk, for her er nemlig plads til en post it blok, som jeg ved hun bruger meget. :)

Det skal måske lige nævnes at alle tre var MEGET glade for deres etuier - og det er altså derfor jeg laver dette. Ikke for at tjene penge, men for at sprede glæde. :) Og så er det da fedt at sidde på lærerværelset og tre af kollegaerne hiver en kalender op som jeg har pyntet - fnis...

Hvad gør du i december for at glæde andre?

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke dog en skøn ide... og jeg kan godt følge din tanke med at sidde der, og se værkerne komme frem i dagens lys... :o)
Jeg har lavet et par lysestager, med tilhørende lys og tændstikker til min kollega, da hun kom hjem fra Hamborg - Hun sidder hver dag og smiler på kontoret og nyder sin gave... og så er det jo dejligt at bruge sin energi på et projekt, som bliver værdsat så meget!
Jeg håber, at du får en skøn weekend.

Lytzen sagde ...

Ville have det på samme måde. Vil ikke tjene penge på dem jeg har kær, men self skal materialerne jo dækkes ind, desværre.

Hvor må det være FEDT, at dine kalendere blir flashet i tide og utide! Virkelig flot, det du nåede at få billeder af, inden de skulle i brug

Anonym sagde ...

hold op hvor er det et lækkert etui´.

Anne Thormose sagde ...

Skønt etui, og sikke lækre bogstaver.