tirsdag den 24. maj 2011

DT stämpelkällan uge 21

Jeg er meget imponeret over hvor meget forskelligt, der bliver lavet på Stämpelkällans blog hver uge. I denne uge har det været mit team, der har stået for overraskelserne. Vores opgave var at lave en æske, som ikke måtte være firkantet. Min æske blev godkendt, selvom jeg var lidt usikker på om den var for firkantet, og egentlig er det jo ikke en æske, men en taske...

En kollegas datter bliver snart student...

Jeg har lavet en taske og et lille kort, der lige kan være inde i tasken. Som base har jeg brugt et ark kraft karton. Derudover har jeg brugt ET ark mønsterpapir. Elsker når man får noget ud af sit papir. :) Mønsterpapiret er valgt ud fra at der skulle være mønster i, men det skulle ikke overskygge alle de mange stempler jeg ville bruge.

Heldigvis er hun til dæmpede farver og denne taske bragte MEGET glæde hos kollegaen.

Taskens forside tættere på. Jeg er fuldstændig vild med de flotte danske tekststempler! På forsiden har jeg brugt tre stempler: træet, uret og teksten.

Hatten er på plads... også på tasken.

Der blev lige plads til to små fine tøsede charms (en kjole og en bøjle til at hænge tøjet på). Hanken er lavet af noget brunt tyndt bånd der er bundet en masse knuder på. Hatten er også et stempel fra stämpelkällan.

Og et stort tillykke til studenten (eller hedder det studinen?)

Nu er vi snart hele vejen rundt om tasken. Teksten er selvfølgelig også fra stämpelkällan.

Bagsiden er det eneste jeg IKKE har stemplet!

Det var en måde at løse opgaven på, men tag et smut forbi stämpelkällans blog og se alle de andre vildt flotte æsker.

Vi skulle også bruge det flotte Gate-stempel, som du kan købe i shoppen (link til shoppen i min sidebar). Det var ikke helt nemt synes jeg, for jeg havde lyst til at lave noget med masking, men havde ikke rigtigt nogle stempler der duede til det. Så jeg gik et par dage og tænkte over det. Og endelig kom jeg frem til dette kort, som jeg selv er ret tilreds med:

Stemplet er farvelagt med distress farverne fra Ranger.


Lågen står åben, så kom bare indenfor...

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Wow nogle lækre DT ting du har lavet!

Anonym sagde ...

Lækre ting du har lavet, tasken til studenten har du en vejledning til denne
Hilsen Dittes kreativeverden