fredag den 24. juni 2011

Der er stress på...

For søren da hvor er der bare mange ting der skal klares lige for tiden. Scrap og internet-tid er der ikke meget af hos mig.

Men jeg har da alligevel nået at lave lidt.

Marion ville også være med på bølgen med personlig kalender.

Jeg er vild med at lave disse kalender-omslag til mine kollegaer, for jeg får oftest lov til at lave dem så personlige at det er vildt sjovt. Marion er en ældre kollega, der har styr på tingene og elsker lilla. Jeg ville lige smide lidt ekstra bling på, så derfor kom der guldglimmer og en lille guldblonde på.

Jeg har stemplet med lilla på kraft, fuglen er die fra Marianne design, der er brugt spellbinders til felterne og så er der noget lækkert blødt lilla velourbånd til at binde med. For en gangs skyld har jeg ikke syet omslaget, og jeg er lidt spændt på, om det kan holde godt nok med glossy accent.

Marion blev meget glad for den. Jeg havde ellers håbet på at hun ikke kunne lide den, så jeg selv kunne beholde den. Er nemlig ret vild med effekten af at stemple med lilla distress ink på kraft. Det skal jeg helt sikkert prøve igen.

Håber du nyder varmen og overlever at der IKKE kommer nogle kommentarer fra mig for tiden. Det må du undskylde, men der er simpelthen for meget andet der skal klares. Kender du godt det? At gerne ville men simpelthen ikke have tiden til det? Eller er det bare mig, der er elendig til at organisere min tid?

God ferie, hvis du har det snart. Jeg har ferie nu og frem til skolestart d. 11 august. Altså bortset fra at jeg lige skal gøre klar til en førsteklasse og rengøring. Men jeg bestemmer jo selv hvornår... Herligt!

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er en superfin kalender, du har lavet. Jeg har også en studie kalender, så jeg må vist også snart igang....

Anonym sagde ...

En super dejlig kalender. Hvor er det fedt at dine kollegaer værdsætter dine scrapevner på denne måde:)

Lina sagde ...

Kender selv alt for godt til at pludslig sker der bare for meget til man får opdateret bloggen, for slet ikke at tale om at kommentere. Men fantastisk du fandt lidt tid til at vise den smukke kalender. For wow hvor er den skøn!

Cecilie sagde ...

JEPS, det kender jeg godt. Jeg er selv langt bagud med kommentarerne, men der er lige et projekt, der skal ud af verden, før jeg for alvor er tilbage i kampen. Jeg håber, at du får styr på stresseriet.

Henrikke sagde ...

En skikkelig lekker kalender og de fargene var så utrolig flott i lag :) Ha en super søndag :) Klem Henrikke :)

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flot kalender omslag. Og dejligt med kolleger, der værdsætter det.

fortel sagde ...

I used to be a regular college student and now I go all over the country and stay at really nice hotels.by Revathi

Maalai sagde ...

Hi all World historical events,Android apps tamil news,World news on androidBreaking news for iphone

Silk Sarees online sagde ...

An Edwardian lady in full dress was a wonder to behold, and her preparations for viewing were awesome.silks saree