fredag den 9. marts 2012

At sparke liv i mig selv igen... og bloggen

Jeg har ikke lavet et scraprelateret indlæg på min blog siden juni måned sidste år... uha det er længe siden. Men lysten til scrap og papirnusseri har bare ikke været til stede. Og så orkede jeg ikke at få stress over manglende lyst. SÅ der har været en lang pause. Det betyder dog ikke at jeg ikke har lavet noget...

Her er lidt af de nyeste konfirmationskort jeg har produceret:


Thomas (som jeg har været matematiklærer for i 1-3. klasse) skulle have et computerkort. Puha det var ikke let. Men holdt i sort med et @ som a... tja min kollega, der bestilte det var meget begejstret.


Åbner man kortet møder man dette. Kortet skulle gerne ligne en bærbar computer.


Signe er en meget kreativ pige, der maler og tegner helt forrygende flot. Jeg har været hendes klasselærer, da hun gik i 1-3. klasse, så det er lidt ekstra hyggeligt at lave kort til hende. Palet og pensel er lavet som PP ud fra et billede fra nettet.


Endnu en gammel elev... det er altså hyggeligt! Annika skulle have et smukt lyserødt kort. Elsker TH alfabetet til dette kort.


Nikoline har jeg faktisk ikke været andet end musiklærer for. Men hun er en af mine gode kollegaers datter. Kortet skulle passe til hende. Hun er høj, smuk og meget elegant, så det håber jeg også kortet afspejler. Navnet er standset ud i kork.


Samme Signe som før, bare fra en anden kollega. Valgte at lave det helt anderledes end kortet med PP. Signe kan godt lide flotte, stilrene ting, og jeg ved hun elsker grønt.


Et lidt anderledes drenge-konfirmationskort. Håber modtagere kan lide det, og at det ikke er blevet for dystert. Jeg kender ikke Jon, så jeg kan ikke sige om det passer til ham. Tænkte bare at jeg ville lave et meget lidt romantisk kort ala købekort. Du ved hvor der står en dreng i fint tøj på en blomstereng eller lign. Det måtte gerne være lidt råt. Er nu spændt på om det faldt i god jord. Men må væbne mig med tålmodighed til konfirmationen er overstået...

Som du kan se får jeg lavet noget, men har ikke fået lagt det på bloggen. Jeg satser på at lave en del indlæg de næste par dage, så jeg håber du har lyst til at kigge indenfor.

4 kommentarer:

morkaren sagde ...

Ja, jeg kan da se du ikke har ligget (helt)på den lade side, det er nogle rigtig flotte kort du har lavet, og man bestemmer jo selv hvor lidt og hvor meget man vil blogge. knus morkaren.

ingejc sagde ...

Hvor er det skønne kort du har fået lavet.

Karina Beck sagde ...

Velkommen tilbage. Det er dejligt, at se dig i blogland igen.

Det er nogle super flotte kort, du har lavet.

Charlie sagde ...

Velkommen retur i blogland - du har været savnet - men du har bestemt ikke mistet taget med at lave FINE kort kan jeg se. SKØNT computer...