tirsdag den 12. januar 2010

Lift af layout

Har været syg i dag, og hvad kan man andet end at scrappe med et krus varm cacao, når man er snottet? Et varmt tæppe og et dejligt varmt kontor - lige sagen til en syg Benita. :) Tvivler på at jeg er frisk til i morgen, men lad os nu se i morgen.

Scrapsisters.dk har hver måned en skitsekonkurrence (http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/udfordring/skitse-udfordring), og den har jeg ladet mig inspirere af denne gang. Da jeg er skribent på selvsamme magasin, synes jeg ikke, det er rimeligt, at jeg deltager i alle konkurrencer på magasinet, så jeg prøver at holde det på et minimum. Derfor kommer mit layout bare på bloggen.


Materialer:
papir: bag min journaling har jeg en scallop der er embosset med hvid og senere sprayet med grøn og brun glimmermist, nodepapiret er fra min gamle faldefærdige nodebog (har fået en ny), det grønne ark er fra My Minds Eyes serie Bloom & grow.
pynt: blomsterne og bladene har jeg lige købt på udsalg hos unik. Jeg har selv lavet ranken af blomster. Det lille tag (100% elsket) er fra Dorthe, min veninde. Hun har selv lavet den på computeren. Dygtig ikk? Bling er fra Prima selvfølgelig.
overskrift: de dejligste bogstaver fra Rusty Pickle.


detaljer af overskriften. Der er to små hjertecharms bundet fast i noget sejlgarn fra julekalenderen på scrapsisters. Blomsten er også fra julekalenderen. Bladene er de nye jeg lige har købt i unik.


Jeg har forsøgt mig med en hjemmelavet blomsterranke. Blomsterne er vildt flotte, og bladene passer bare perfekt til. Synes selv det er blevet meget vellykket. Måske skulle jeg skaffe noget af det der grønne papirsnor man kan vikle rundt om ståltrådenen når man laver sine egne blomster. Hmm gad vide hvad det hedder...

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot layout og en superflot blomsterranke!

Marianne sagde ...

Blomsterranken er bare blevet flot!! Og LOet er vildt lækkert... Kan slet ikke selv finde ud af at holde det på et minimum af farver, men det er vanvittigt flot, når andre kan :) Rigtig god bedring til dig.