søndag den 3. januar 2010

Tre nye layouts

Må jeg lege opvaskemaskine?
Nogle gange finder man noget under en oprydning og får en utrolig lyst til at bruge det her og nu. Sådan fik jeg det da jeg fandt mine grungeboardbogstaver under nytårsoprydningen. Jeg havde også lige fået en ny blå cracklepaint (som er utrolig tyk - alt for tyk, gad vide om den kan fortyndes med vand?) og den skulle jeg da også lige lege lidt med. Det blev til dette layout om vores lange halve år uden reelt køkken. Vi havde en webergrill, to langsomme kogeplader og en håndvask i et gammelt bryggers og et enkelt karlekammerskab i stuen til alle køkkentingene. Utroligt så lidt man faktisk kan nøjes med - og utroligt som jeg nyder mit fine nye køkken med alle mine køkkenting - ALLE!

Materialer:
papir - det brune baggrundspapir er vist fra Bo Bunny, alle de andre er rester.
pynt - citatet er fra gruppe 6 i julekalenderen på scrapsisters, blomsten er en jeg har lavet til en artikel engang, swirlen er lavet af perlesnor også fra julekalenderen (tegnede swirlen op med glossy accent og satte båndet fast - kan ikke anbefales, sviner meget), bånd fra Stof2000,
overskrift - grungeboardbogstav fra Tim Holtz malet med blå cracklepaint og sværtet, forskellige rubons alfabeter til resten af overskriften.

Køkken hjælpen
I vores meget indskrænkede køkken var jeg sikker på at have mindst en lille hjælper, når jeg hver dag skulle vaske op. Jeg plejede gerne at gøre det, når vi kom hjem. For så var ungerne ofte ude at lege, og jeg kunne stå og kigge på dem, mens de legede på vejen. Men enkelte dage ville Lucas meget gerne hjælpe mig med opvasken. Det fik han underligt nok lov til...


Materialer:
papir - tre forskellige papirer fra Ohlala serien fra My Minds Eye, og en enkelt rest turkis med prikker.
pynt - masser af blomster, både retro og forskellige fra julekalenderen, øverst oppe er der en punchet kant - det ser altså godt ud. Prøv det!
overskrift - chipboardalfabet fra netto (oprindeligt råhvidt, men jeg sprayede med pink glimmermist), tegnet i kanten med brun zig writer, mintgrøn dymotape.

GISP - han vokser!
Kender du det med at man sidder og kigger billeder igennem og falder over et gammelt billede og det så lige pludselig går op for en at det er et GAMMELT billede? Jeg sad med Lucas på den ene side (han sad og kiggede bryllupsbilleder og ville gerne lave en side med dem - fik han selvfølgelig lov til) og bunken med billeder på den anden. Pludselig faldt jeg over et billede af lille bitte Lucas på gulvet og så slog det mig: så lille er han jo slet ikke mere! Tænk; næste år skal han faktisk begynde i skole!!! Det blev jeg helt klart nødt til at lave et layout om!

Materialer:
papir - kraft karton, to forskellige ark fra Ohlala fra My Minds Eye.
pynt - et QK træ (tak mumi) sværtet, naturfarvet blonde sat fast under den store cirkel,
overskrift - to forskellige thickers, begge vinyl (som ikke klistrer fast og irriterer mig helt vildt!)

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Hvor er de skønne dine layouts...
lækre detaljer med træet blomster mm...

og ja prøv med et par dråber vand i cracle malingen... det gør Tim Holtz også selv...

Mutte sagde ...

Rigtig flotte LO'er du har lavet. Glæder mig til at komme forbi igen. Jeg sætter din blog på min Google reader

Karina Beck sagde ...

Tillykke med din nye blog.
Det er flotte layouts du laver.
Godt nytår.