mandag den 8. november 2010

DT vintageudfordringen

Did you miss me?

Mandekort lavet af små billeder fra Crafty, papir fra BG "basic", blomster fra WOC og stempel fra Inkido.

Puha, det er læææææænge siden, jeg har opdateret sidst. Jeg har ikke haft scrappekrise, mere mangel på lyst til internettet. Det har været så slemt, at mine to scrapveninder har været helt bekymrede for mig. Hihi jeg har det nu altså helt fint - havde nok bare brug for en internetpause.

Jeg har lavet en masse, men langt det meste kan jeg desværre ikke vise endnu. Jeg kan dog vise tre kort, jeg har lavet til vintageudfordringen. Det ene et sejt mandekort lavet til udfordring 10, hvor man skal bruge UTEE eller embossing. Jeg har også lavet en tutorial til "cracked glass" tekniken med UTEE.


Et lille nærbillede af den fede måde UTEEen knækker på efter en tur i fryseren.


Her et meget lyserødt kort, som tøsen er blevet total forelsket i. Man er vel en prinsesse...

Fed effekt ikk?Til udfordring 9 lavede jeg dette kort. Jeg var bestemt ikke tilfreds med kortet, men tiden var knap... Tja nogen gange må man gå på kompromis med sig selv og sine krav, men det er vel egentlig sundt at lære. Ikk?


Jeg har været på blogrundfart i løbet af det sidste lange stykke tid, men har slet ikke haft overskud til at kommentere så meget som jeg burde. Det må I virkelig undskylde. Jeg skal nok tage revance!!!

Håber du har haft det godt siden sidst! :)

5 kommentarer:

Signe Bendorff sagde ...

Juhuuu... endelig var der nyt fra min kusine... dejligt at se et indlæg igen ;) Så har du ikke helt glemt hvordan man gør ;) Super fine kort ;)

Eva (Fister) sagde ...

Flotte ting du har lavet. Ser rigtig godt ud med knækkede Utee.

Mio sagde ...

Lækker teknik : ) flotte kort er også vild med det lyserøde kort fnisss...

Karina Beck sagde ...

Rålækre kort!

Marolle sagde ...

jo det er en rigtig fed effekt, ser rigtig lækkert ud :)