tirsdag den 15. juni 2010

Scrapklub hos Line

I går aftes var jeg til scrap hos Line. Vi er fire-fem tøser der mødes en gang om ugen og i går var vi så hos Line.

Jeg fik snakket, spist hvid chokolade med knas (uhm) og lavet dette layout. Billedet er fra en af vores ture til Danfoss Universe. De gør meget ud af naturoplevelsen og har virkelig arbejdet med at man må bruge haven. Ungerne elsker at gå på opdagelse i haven og der er mange steder med vand og fine blomster. Små og store trapper og sten her og der man kan gå på eller kravle på. De har også lavet en lang kravlebane i pil. Det er hyggeligt og ungerne elsker at lege der, for de er virkelig på opdagelse.


Ungerne er på opdagelse, og Frank er på vej hen til mig på græsset.

Jeg har brugt papir fra Inkido, bazzil og et stykke bølgepap jeg fik ved Line. Bogstaverne er Thickers jeg har malet med antique bronze. Igen masser af blomster, lidt blonde og pynt.Jeg har langt om længe fået købt disse rammer fra TH. Uhh dem har jeg kigget længe på. De er vildt fede... men ret dyre.Jeg ved ikke helt om det kan ses, men det er faktisk en metalmaling...

Tak for kigget. Nu vil jeg ud at købe nye tennissko og gummistøvler med min søn, da hans nuværende er slidt igennem. Hmm... - og det kaldes sommer?

5 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Hvor er det bare flot, masser af skønne detaljer..fed ramme

Maria Krumbaek sagde ...

super lækkert LO!!!
Det er en rigtig fed idé med sådan en scrapklub!

Bertram sagde ...

Super lækkert LO, elsker alle dine detaljer. Ja, de rammer er bare skønne, men dyre...

Mio sagde ...

Hvor det bare super flot, lækkert lækkert. De rammer fra TH er da ikke til at stå for, de må ryge i indkøbskurven engang : )

Karina Beck sagde ...

Hvor er det bare et flot layout.
Nu er sommeren her og den er kommet for at blive. JEG tror på det ; ) : )