lørdag den 12. juni 2010

Trampolinen giver gode billeder

Har forresten lavet et andet kort til designteam ansøgningen på sukkersött, hvis du gider kigge på det også. :) Det ligger i andet indlæg.


Jeg elsker disse to billeder af Lucas, der hopper på trampolin i Universe. Han mener selv at han har hoppet højere end bygningen bag ham, og det er da ret godt klaret. Derfor mener han nu at han er sindsygt dygtig til at hoppe på trampolin.

Jeg har brugt min nye borderpunch fra MS, den med grenen. Jeg har syet rundt i kanten af den sorte cirkel med min symaskine. Den hvide journalingboks er lavet med en spellbinders label one og bagefter embosset med polka dots fra Sizzex. Papiret er fra Maja Design.Overskriften er lavet af et thickers alfabet (gult) som jeg ikke er så vild med. Det er malet med Picket fence crackle paint fra Ranger. Bagefter har jeg tegnet rundt i kanten med en sort tusch.


Journalingboksen er embosset i min big shot med polka dots fra Sizzex. Jeg har nu lært at embosse EFTER teksten er skrevet...


Elsker blomster...

Tak for kigget. Håber du giver en kommentar, mens du er her. :)

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Skønt drenge layout med flotte detaljer. Og selvfølgelig hopper han højere end bygningen bag ved. Det kan ma jo se på fotoet ; )
God søndag.

Anonym sagde ...

Super lækkert lo. ER ret vild med dine bogstaver - fedt lavet. Kan godt forestille mig at det er vanskligere at skrive på embosset karton efter embosingen end før. LOL:

Maria Krumbaek sagde ...

hvor er det bare et lækkert LO :D Dejlige billeder også!

HenrietteH sagde ...

Super skønt LO i de smukkeste farver...sikke en himmel... fede detaljer med embosset skrift (før eller efter ligegyldigt - det ser lige godt ud !)
Og den MS punch er da for lækker...

Mio sagde ...

Vildt flot layout du har lavet, tænkte hvordan pokker har du lige skrevet på de polka prikker, tihi selvfølge skal man skrive først : ) NU ved jeg det
ang. vintage udfordringsbloggen
Havde godt opdaget at der var fejl, men mange tak fordi du skrev Benita : ) Jeg ved ikke helt hvad der skete, men jeg endte op med at linke 3 gange. prøvede alt muligt men kunne ikke slette igen, hvordan gør man det ?
den sidste altså nr 3 burde være den rigtige.
Skrev til Anne Bente, om hun evt kunne fjerne de 2 andre, men nu er det jo lige meget : ) sjovt var det at lave kortet.

Bertram sagde ...

Fede billeder og skønt LO

Eva (Fister) sagde ...

Flot layout, og sjove billeder. Ser godt ud, at du har prik-embosset - og smart først at skrive bagefter ;)

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det flot og sikke flotte billeder og skønne detaljer.

Charlie sagde ...

Hej du tak fordi du har meldt dig som fast læser på OSH bloggen. Jeg prøver at nå rundt og har da også kommenteret her hos dig før ved jeg - men denne gang valgte jeg dette LO - fordi jeg elsker sådan en gang børnelogik. Fine fotos og "fnis" til det med at skrive på prikkerne!!! =0)