fredag den 1. oktober 2010

Vinderen af min blog candy

Det er blevet svigermors fødselsdag, og det er derfor tid til at finde vinderen af min fine blogcandy, hvor jeg fejrer, at jeg har haft over 10.000 besøg på bloggen.


Hvem får mon denne skønne præmie?

Tusind tak til alle dem er faste læsere og læser med på min blog. Det er herligt at vide, at der er nogle, der har lyst og gider læse med på min blog.

Men nu tilbage til trækningen af vinderen:


Bag nummer 22 finder jeg...Ann Katrine OlesenJeg tager candyen med til convention, hvis du er der Ann Katrine. Ellers sendes den selvfølgelig til dig. Men så skal jeg lige bruge din adresse. Du bedes sende en mail til mig med en adresse. Min mail er benita_bruncke @ hotmail.com UDEN mellemrum. Kommer du til convention kan du sende en sms til mig, så kan vi finde hinanden. Mit nummer er 3074 9775.

Stort tillykke. Håber du får glæde af candyen. :) 

7 kommentarer:

Vranda sagde ...

Tillykke til Katrine og med svigermor. Måske ses vi på lørdag :o)

HegeHB sagde ...

Tillykke med candyen:)

Mio sagde ...

Tillykke med Blog Candyen katrine : )

Karina Beck sagde ...

Tillykke Ann Katrine.

Det var hyggeligt at møde dig IRL i dag Benita ; )

Charlie sagde ...

Til lykke Ann Katrine. Og Hej Benita - nu kan jeg se det bare er fordi du er PÆNERE i virkeligheden end dit foto her - det er da rart at vide ikke? TAK for din støtte til OSH - det blev jeg glad for !

Benita sagde ...

Jeg trækker en ny vinder, hvis jeg ikke hører fra Ann Katrine inden fredag. :) Men håber da meget at hun melder sig. :)

Ann Katrine sagde ...

så var jeg lige på blogrundfart igen og ser helt tilfældigvis at det er mig der har vundet din vidunderlige candy. jeg lyver ikke når jeg siger at jeg var ved at falde af stolen af bar' overraskelse, jeg er bare så glad