onsdag den 29. september 2010

Endelig lidt nyt...

Ja som sagt, det er ikke meget nyt, der sker her hos mig.

I dag har jeg været på sygehuset med Lucas til forsamtale til fjernelse af mandler og polypper. Det tog lige et par timer af dagen, så hjem, hygge lidt, lave en dej til boller og pølsehorn, aflevere Lucas i børnehave (han ville selv), ned på posthuset med tre pakker med scrapting, hjem igen, spise middagsmad og læse mails, på arbejde fra 13-15, hente ungerne i børnehave, hjem og lave bollerne og pølsehornene, rydde op og vaske tøj, tænde brændeovnen, hygge med ungerne, spise aftensmad, blogge lidt og så skal ungerne puttes om en halv time.

Sikke hurtigt en dag går!

Jeg fik faktisk lavet et kort i går. Og for et par dage siden lavede jeg et navneskilt. Så der sker en lille smule på scrap-siden... men det er ikke meget!


Jeg satte mig ned og lavede tre ark med vintagebilleder til print fra Graphicfairy.blogspot.com. De tre ark er printet og allerede nu har jeg brugt et af billederne. Synes dette billede med Maria og Jesus er så sødt. Kortet er noget mere enkelt end jeg normalt laver dem, men man skal jo udvikle sig, ikk?På scrapsistersbloggen havde jeg lovet at lave et indlæg med navneskilteinspiration op til convention. Dette blev mit fine navneskilt.


Jeg har brugt papir fra Inkido og bølgepap. Bogstaverne er fra AC, swirlen er lavet med en TH die, den store blomst er fra kort og gode, de andre er fra WOC. Der er brugt lidt perlesnor og to eyelets.

Tak for at du kom forbi, det er altid hyggeligt at have gæster. :) Kom snart igen.

Husk der er ikke mange dage til jeg trækker min blogcandy blandt alle mine faste læsere. :)

4 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Hvor er det smukt dit navne skilt... lækre farver og flot med bølgepappet.
Så sødt dit julekort er blevet

Mette sagde ...

Jammen har du hatt en travel dag, men da kan en sette seg ned på kvelden åvære fornøyd med seg selv:)
Nydelig og flott julekort Benita! Navneskiltet var også råstilig. virkelig lekkert sammensatt.

He en fin dag:)

Klem Mette

Anne Thormose sagde ...

Det kan da godt være, at du synes, at dagen er gået hurtigt - men du har da også nået rigtig meget. Så kan man med god samvittighed smide sig på sofaen og være lidt god ved sig selv resten af aftenen.

Annette / aka sagde ...

Sikke da en dag ! Puha. Godt at ikke hver dag går så hurtigt.
Og se hvad din artikel om navneskilte har ført med sig......godt gået !
Dit eget er nu bare så lækkert.
Sødt kort med godt motiv.

Sender dig en pb.