torsdag den 25. november 2010

Chokoæsker - revet væk!

Da jeg mødtes med mine fantastiske scrapveninder i mandags, kunne jeg ikke lige samle mig om at lave et layout, så jeg endte med at lave "omslag" til toffifeeæsker. Da jeg tog dem med på arbejde dagen efter, blev de revet væk. De kiggede lidt nysgerrigt da jeg lagde dem på bordet, og to kollegaer spurgte hvem der skulle have dem. Da jeg sagde, at de da gerne måtte købe dem, var de solgt. Herligt!

Nå måske er det på tide, at I får dem at se...

Undskylder på forhånd for de UFATTELIGT dårlige billeder. Har forsøgt at redigere dem, men det har ikke hjulpet meget.

Den blå æske er lavet med julepapir fra patternscape papir, snefnugdies fra Mariannedesign, retro flower punch blomster og grangrene fra Nellie Snellen punch. Alfabetet er fra American crafts.

Bagsiden er lavet med samme papir, en spellbinders die er brugt til skrivefeltet, snefnuggen er et stempel fra Inkido og så er der lige plads til min JustRite stempel i hjørnet.

Denne æske er lavet med Pion designs juleserie. Selv pigerne er fra et af arkene. Der er masser af swirls på æsken, det er nemlig alt for længe siden jeg har brugt dem sidst. :)


Bagpå har jeg lavet et ekstra stort skrivefelt, for det klager mine kollegaer over, at jeg ikke gør stor nok på mine kort. Igen har jeg sat mit personlige stempel i det ene hjørne. :)

Tak for besøget, kom gerne igen, og læg en kommentar hvis du har tid og lyst. :)

11 kommentarer:

Jayne sagde ...

Kan da godt forstå at de blev revet væk... hvor er de super søde dine toffie æsker.. Altid rart andre også syntes ens arbejde er flot.

Dejlig torsdag aften til dig..

Jayne

Karina Beck sagde ...

De er godt nok også flotte, så jeg kan også godt forstå at de blev revet væk!
Må jeg spørge hvad du tager for dem?

Mio sagde ...

Hvor er de søde : ) forstår godt at pigerne spurgte hvem der skulle have dem ; ) ikke så sært at de slog til med det samme
Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide hvad du tog for dem hvis jeg må ?

Berit Bilde sagde ...

JEg har lige samme "problem" med Cancerkorts æsker og snemandssupper.
De bliver simpelthen også bare flået væk

Det er jo bare skønt

Annette / aka sagde ...

Hvor er de bare flotte de æsker. Jeg forstår godt de sælges straks.

Charlie sagde ...

De er bestemt også flotte så klart du fik hurtigt udsolgt. =0)

Bertram sagde ...

Klart at så flotte æsker bare bliver revet væk.

maria sagde ...

wow hvor er de flotte,kan godt forstå de bliver revet væk :0)

10na sagde ...

Hold da op hvor er de flotte de æsker. Jeg er også lidt nysgerrig mht. prisen. De ligner jo en million. God weekend. KH 10na

Anne Thormose sagde ...

Hvor er de bare lækre. Jeg kan godt forstå, at de blev solgt i en fart. Hvad tager du for sådan nogle æsker, og er der indhold med?

Benita sagde ...

Der var indhold med denne gang, normalt laver jeg bare omslaget. Jeg tager det samme som for et kort. Denne gang fik de dem bare lidt billigere... :) Altså 30 kr :) Og to for 50.