tirsdag den 4. maj 2010

Drenges fascination...

Jeg tror drenges fascination af værktøj, beskyttelseshjelme, høreværn, elværktøj og alt det andet der larmer, vibrerer eller kan noget, starter ekstra tidligt her hos os. Lucas har fra han var helt lille vidst at værktøj osv var lidt mere spændende end lego eller biler. Hmm gad vide hvor han har det fra, far?

Lucas prøver IGEN gravemaskinerne i Danfoss Universe - en fantastisk forlystelsespark, der fokuserer på teknik og sjove forlystelser man selv skal pille ved. Det er sjovt! Rigtig sjovt!

Jeg har brugt papir fra Kaiser Craft, lidt blonde fra Wild Orchid i England, forskellige dies til big shot og mine favorit thickers - nutmeg. Jeg har tømt min dimsekasse for drenge-værktøj-dimser, men de passede bare perfekt her. Layoutet er et brutalt lift af Dorthes layout "vintersjov". Er hun ikke bare dygtig?


Closeup af drengepynten... og læg lige mærke til at den der dimsehængselsting har fået crackle accent.


Jeg har købt Santas workshop sammen med Dorthe og Verena, og disse to tekstbokse er lavet med dies fra denne pakke.

Hvis du tager på ferie i nærheden af Als, er Danfoss Universe klart et besøg værd. Vi har købt årskort i år, og det betyder, at vi hele året rundt kan tage to voksne og et barn over fire år med ind gratis hver søndag. DET skal udnyttes!

Ses vi?

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Superflot LO. Det værktøj er da bare helt fantastisk! :-)

Vranda sagde ...

Hvor er det et flot lo'er og rigtig drenget.Det er jo lige et sted for drenge

Maria Krumbaek sagde ...

jeg har ealtid troet at alle drenges yndlingslegetøj var lego :) det var i hvert fald mit. Rigtig flot drengeLO i nogle gode farver - og nogle godt "mandepynt"