lørdag den 29. maj 2010

DT Vintageudfordringen - brug blonder

Caroline og Maria leger godt sammen. Min lidt vilde Caroline får lidt spræl i den stille og meget forsigtige Maria, når de leger sammen. Og de hygger sig helt vildt. Der bliver grint og snakket, når de er sammen. De skal snart op weekend hos bedsteforældrene sammen - det skal nok blive sjovt!Jeg har lavet det første layout til bloggen. Det er svært at se hele layoutet på bloggen, så derfor kommer her lidt flere detaljebilleder af mit layout.

Udfordringen lød: brug blonder. Vi fik noget fantastisk papir fra 3ndy - et papirmærke jeg slet ikke kendte. Men hold da op, det er lækkert. :)Sommerfuglen er fra Martha Stewart. Knapperne er fra Basic Grey. Jeg har sat små prikker rundt i kanten af det ene papir. Der er syet lidt zigzag sting rundt omkring.Overskriften er et gammelt alfabet fra Gypsy Queen. Jeg er stadig vild med den font, men et alfabet hos hende koster lige omkring 70 kr! Overskriften er sat på 3D puder og sat fast ovenpå en blonde, der igen er pyntet med et stykke velourbånd. Lag på lag, du ved...Jeg har lavet en blomst af en blonde, pyntet den med en knap og en MS sommerfugl. Blomsterne er fra en blogcandy jeg vandt hos Anne Thormose. Jeg gætter på at de er fra Wild Orchid Craft. Hvilket minder mig om at jeg da vist skal have bestilt lidt flere blomster derfra... Jeg har også brugt min MS border punch Doiley Lace.Blomster fra Anne, metalpynt, knapper fra BG og blade fra Unik. Er blevet ret vild med de der "wild roses"-blomster fra Wild Orchid.

Tak for kigget, håber du deltager i udfordringen. Jeg vil forsøge at kommentere alle bidrag. :)

5 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Lækkert layout, der vist lige må liftes.... ;o) Og jo, blomsterne er fra Wild Orchid Craft - er vild med den butik. ;o)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Meget smuk LO..dejlige farver
OG jo.. jeg deltager

Maria Krumbaek sagde ...

hvor er det bare et lækkert LO. super dejlige farver og papirer. Den er rigtig fin den blondeblomst der :) Det er også nogle rigtig flotte blomster - der var du heldig ;D hihi jalousien vil ingen ende tage.
jeg deltager ikke i udfordringen da jeg ikke er hjemme hos mine scrapting før om en måned og da jeg slet ikke kan finde ud af sådan noget smukt vintage.
Hav en fortsat god weekend
kram Maria

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Super lækkert - jeg er ret vild med, at du har fået kombineret rød (som er en relativt kraftig farve) med din sarte vintagestil. Rigtig smukt mix.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et lækkert layout. Fine detaljer du har lavet.
Flot nyt blogudseende også.