onsdag den 26. maj 2010

Den sidste tids produktion

Jeg synes, det er MEGET svært at lave layouts om mig selv. Synes de bliver lidt intetsigende og kedelige. Dette er ingen undtagelse...

Mig selv
Fik ideen til layoutet da jeg sad og legede med at lave en blomsterramme...


Guldstickels på pink glimmermist på fine bogstaver købt ved Majer.


Den fine blomstercluster jeg fik lavet.


Dette tag har jeg haft liggende længe, uden at finde noget at bruge det til. Bingostemplet er fra Prima og er stemplet på krympeplast. Er vild med det for tiden.Sjovt som børn er vilde med mors og fars ting. Lucas er vildt fascineret af alt, der er fars, og helst det der larmer. Denne hjelm har dog fascineret ham fra den dag, Frank havde den med hjem. Og Lucas var meget fortørnet, da han ikke fik en.

Far... havde de ingen hjelm til mig?
Meget simpelt og uden alt for meget pynt, men er det drenget nok?


Ved ikke helt om sløjfen er for tøset...Har lavet mange kort den sidste tid, men kan ikke vise særligt mange af dem. Desværre.


Kort

Jeg har leget med rester og teknikker. På bølgepappet og nøglehullet har jeg malet med picket fence cracklepaint. I metalsnoren hænger et stempel med Tillykke med dagen stemplet på krympeplast.Dagens sidste layout er om Carolines voldsomme (host host) hårpragt. Hun er pt blevet klippet TO gange i sit liv - og hun er snart 3½ år. Første gang var kort efter hendes to-års fødselsdag.

Din 1. hestehale
Caroline var sååååå stolt, da hun endelig kunne få hestehale. Hun er næste 3½ år, så det er ikke den vilde hårpragt, hun er velsignet med.


Der er mange fordele ved at kende en god veninde, der arbejder i en smykkebutik. Pandora giver disse til butikkerne, som de kan bruge i udstillingen. Det ville butikken ikke bruge, derfor fik vi dem. Er de ikke flotte? Denne har lige fået lidt glimmermist.


Fugleburet fra TH skulle lige med. Det er lavet i grungeboard hvor jeg har limet en gammel bogside fast inden. Det giver en vildt flot effekt! De hvide prikker er fra en pakke thickers. De skal jo bruges...


4 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Sikke flittig du har været på det sidste. Dejligt at se, at du også får scrappet billeder med dig selv - det er vist en mangelvare inden for scrapverden. ;o)

Maria Krumbaek sagde ...

rigtig flotte ting du har lavet :D

Bertram sagde ...

Skønne ting du har fået lavet. Ang. om LO med din søn er drenget nok - det synes jeg da bestemt det er, han er jo stadig lille og kær. Når han bliver størrer er det måske et andet look du vil gå efter.
Elsker din brug af krympeplast, det har jeg også luret på et stykke tid.

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Det er svært at scrappe om sig selv, men det er en god idé, så du får dig med i albummene om familiens liv. Og dit layout er blevet super fint. Det er alle dine ting i denne post - som altid ;o)