lørdag den 1. maj 2010

Svar på spørgsmål

Henriette spurgte i en kommentar, hvor jeg havde mine vintagebilleder fra. Og jeg har også fået en del pb og msn beskeder om, hvor de er fra. Det er skam ikke så indviklet. De er hentet på to af de gratis sider, der findes på nettet med vintagebilleder.

Mine favoritter er disse to:
http://graphicsfairy.blogspot.com/
og
http://shabbychicpapirskatter.blogspot.com/

Stor ros til de søde piger, der scanner billeder til alle os andre. Der er mange forskellige, og det er i mange kategorier. Jeg plejer bare at tage lidt forskelligt.

Englen på kortet til min kollega er hentet her og fugleburet er hentet her. Og her er en anden fantastisk ide - en gammeldags bi-stade.

Næste gang tror jeg, jeg skal kigge lidt nærmere på noget  med gammeldags transport. :)
Hvad er du til, når det handler om vintage-billeder? Yndige piger, forelskede par, romantiske dyr eller praktiske gammeldags ting?

4 kommentarer:

Mio sagde ...

1000 tak, for skønne links, de er fluks gemt : )

HenrietteH sagde ...

Helt fantastiske links... jeg må se hvor fuglehuset gemmer sig... tak for hurtig hjælp...

Jeg er meste til de skønne englebørn... dem kan jeg ikke få nok af...

Karina Beck sagde ...

Valg af billeder afhænger af hvad jeg skal bruge det til.. dåb.. jul..
Du må have en dejlig solskinsdag.

Gitte sagde ...

Tak for linksne...der findes så mange skønne vintagebilleder. Og hvis du finder noget med transport, så giv lyd....jeg skal igang med at scrappe noget med veterantogene, som vi har kørt med et par gange nu.
Tak iøvrigt for din kommentar på min blog og oplysning om sponge dauber. :-)) Dem vidste jeg godt, at de stadig kan fåes. Men de er desværre ikke de samme, som dauber duos. Dauber duos er rigtige stempelfarvepuder, som i diameter ikke er større end 0,5 cm. Der er en farve i hver ende og de ligner lidt en lille blyant. De har været lavet hos samme firma Tsukineko.