søndag den 19. september 2010

Et gennembrud!

I går var Frank og Lucas i Flensburg for at se BMX og skater finale på de nye fine ramper i Flensburg. Som underholdning til de mindre børn var der en fantastisk legeplads og ponyridning. Lucas er normalt dødsensangst for dyr (og nej jeg overdriver virkelig ikke!). Han stod og så på ponyerne og pigerne, der trak dem rundt. Frank spurgte, om han havde lyst til at ride en tur på en af dem. Lucas sagde: ja løft mig bare op far! Frank stod fuldstændig mundlam og løftede Lucas op på hesten. Han red to ture og var vildt stolt, da han kom ned. De var afsted med en af Franks barndomskammerater og hans søn. Sønnen turde ikke prøve hestene, så det undrer mig MEGET, at Lucas netop denne dag turde ride på hesten.

Han har bedt om at få et billede af ham ridende på hesten med i børnehave i morgen. Han er virkelig stolt. Og det er jeg godt nok også!!!

Dette billede får han med:


Tusind tak for alle de hyggelige kommentarer, I skriver. Det er såååå herligt at vide, at der er andre, der læser, det jeg skriver. Jeg prøver at nå omkring jeres blogge, men hvis I føler jer overset, så sig endelig til.

Nyd resten af weekenden. :) Jeg vil scrappe lidt og ordne ting, der skal sælges til convention. :)

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Godt gået Lucas. Jeg kan da godt forstå at han er stolt.
God søndag aften.

Berit Bilde sagde ...

Det er så dejligt når man ser sine børn overskride deres egne små grænser :-)

Vranda sagde ...

Nogen gange bliver man bare overrasket på områder man slet ikke regner med.

Annette / aka sagde ...

Flot af Lucas - og som du skriver: Et gennembrud. Og dejligt at opleve den grænseoverskridende oplevelse.

Trine sagde ...

Nej, hvor dejligt for ham! Det er den slags oplevelser, der er værd at samle på.

Det er flot at han turde, kommer det her fra en voksen pige, der blev smidt af i Fårup Sommerland, da hun var barn og aldrig har været oppe på en hest siden. Min helt! ;-) Applaus herfra.

Men moren må da være specielt stolt når junior tager den slags store beslutninger og udviser mod og initiativ i så ung en alder? Også applaus til forældrene. Det kommer jo et eller andet sted fra, dte mod.

Charlie sagde ...

SÅDAN Lucas - der er en cowboy gemt i dig - helt sikkert. Og selvfølgelig er du en stolt mor - jeg kan faktisk huske min datter var panisk bange for hunde - men vildt glad og totalt uimponeret når det galdt heste - der må være noget roligt og rart ved de dyr - undtagen for de der har haft en dårlig oplevelse selvfølgelig.

Mio sagde ...

Godt gået, heste er slet ikke så skræmmende : ) Lucas, har også al mulig grund til at være super stolt (ligesom hans mor ) mange voksne ville takke nej *GG*
Håber han får muligheden for snart at prøve igen, et er fantastisk at sidde på ryggen af en hest, og giver en rigtig god balance : )