onsdag den 15. september 2010

Minialbum-swap

Jeg har deltaget i en hyggelig minialbum-swap på scrapsisters. Jeg skal bytte album med Linn, en norsk pige bosat i Odense. Vi har aftalt at lave julealbums til hinanden og er blevet enige om nogle enkelte krav.

Jeg har lige fundet ud af at Linn bor i Odense og slet ikke i Norge, som jeg ellers regnede med. Scraptøserne spurgte ellers i mandags om jeg så skulle bytte album med Linn til convention, hvortil jeg kækt svarede: selvfølgelig ikke, hun bor jo i Norge. Suuuuk, hvor tog jeg dog fejl!

Men jeg glæder mig vildt meget til at bytte album med hende og glæder mig til at se hvad hun siger til det album, jeg har lavet. Jeg synes det er svært at lave et album uden at have billederne at sætte ind med det samme. Men jeg har valgt at bruge matter klippet til så det passer til små billeder og så kan hun sætte billederne ind oven på matterne, når hun har dem klar. Håber det går...

I må få to små smagsprøver på minialbummet, men jeg synes ikke jeg vil vise det på bloggen før Linn har fået det selv. :)


Jeg har brugt en QK die jeg lånte ved Dorthe...


De små roser har jeg selv farvet røde ved at sværte dem med rød distress ink pads og spraye med vand bagefter. De falder lidt sammen i bladene men bliver rigtig søde alligevel. Og så kan man jo få i lige præcis den farve man ønsker. :)

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Ser spændende ud - og det er en god ide med mønstret papir til den jule QK die - det kal jeg huske.

Annette / aka sagde ...

Tak for kigget fra dit spændende projekt. Det ser rigtig flot ud.
God ide med farvning af roserne, og der er jo mange slags roser, så det nok bare en anden type end de sædvanlige, du har fremelsket ! Ikke.

Bertram sagde ...

Det ser godt nok ud til at blive en lækker lille bog.

HenrietteH sagde ...

Det ser da godt nok spændende ud.. glæder mig til at se det færdige resultat...

Anede da heller ikke at Linn boede i Odense... men godt at vide til en anden god gang...

Mio sagde ...

uha ...den ser spændene ud, håber du vil vise resten på et tidspunkt : )

Cecilie sagde ...

Det var da en hyggelig idé at bytte på den måde; og dit sneak ser rigtig fint ud.