tirsdag den 20. marts 2012

Et layout igen... og endda vintage!

LOVE
Ja undskylder blitzen, men lyset er altså ikke godt nok til at tage billeder uden blitz i dag.


Endelig er jeg så småt kommet igang med at scrappe igen. Der ligger mange billeder og venter på mig på computeren, for jeg har holdt lidt over et halvt års scrap-pause. Jeg kunne dog ikke lade være med at scrappe dette billede, Lucas har taget af sig selv og sin lillesøster:

Er de ikke dejlige?



Jeg har brugt papir fra Pion. Er vild med den blå farve sammen med kraft. Layoutet er delvist liftet fra tre forskellige layouts fra et blad. Meen endte med at se meget anderledes ud end de tre originaler.


Jeg skulle have været med til scrap i Belgien i foråret, men valgte i stedet at bruge tiden på at kaste op og være gravid. Heldigvis fik jeg da alle materialerne sendt til DK, så de er så småt kommet i brug. Knapperne og bogstaverne er derfra.


Bogstaverne er lavet i groft vævet stof og er bare sværtet for at passe lidt bedre til layoutet. Malingpletterne er fra et rigtig lækkert stempel fra Stämpelkällan.com.


Jeg har haft de der TH metalrammer liggende i laaaaang tid nu. Her var der en mulighed for at bruge dem. Igen lidt malingpletter - er det mon blevet for meget? Hm synes selv det ser godt ud. :)


Ved siden af min scrapplads har jeg en gammel skuffereol, i den øverste skuffe ligger alt muligt underligt rod, og i denne skuffe fandt jeg de to træhjerter. Hvor de er fra, aner jeg ikke. Men de passede meget godt til.


Tak for kigget. Du er velkommen til at skrive en kommentar. Håber du har lyst til at komme igen en anden gang. :)

6 kommentarer:

Gitte sagde ...

Rigtig flot layout. Dejligt billede.

May Britt sagde ...

Det er da blevet et helt fantastisk LO... og et super godt billede..

Jytte sagde ...

Søde unger - skønt foto og toplækkert LO :)

Mariastine sagde ...

Wauw et fantastisk flot layout det er blevet til, rigtig flot :o)

Karina Beck sagde ...

Rigtig lækkert layout, der kom ud af billedet!

Kristian fra HobbyTavlen.dk sagde ...

Ser rigtig godt ud, og hvis du vil have lidt mere feedback på dette kan du jo prøve Hobbytavlen.dk