tirsdag den 10. august 2010

Skal/skal ikke?

Nogen der vil med?

se mere her

Jeg bør nok ikke tænke på at jeg IKKE er sø-stærk vel?

11 kommentarer:

Maria Krumbaek sagde ...

Jeg vil SÅ gerne med, men man skal være 21, herre øv!
Jeg synes bestemt du skulle tage afsted!

Vranda sagde ...

Griner... Det er godt nok en ulempe :o) men mon ikke du kunne glemme at du er på en båd...

Karina Beck sagde ...

Wauw tænkte jeg indtil du skrev det med det søstærke... Nu er jeg det absolute ikke selv. Jeg kan stå på kajen og kigge på vandet og blive søsyg... Så du må vist gøre op med dig selv, HVOR lidt søstærk er du.. ; )?
Men kanon spændende lyder det scrapkrydstogt!!!!!

Maria sagde ...

Det lyder rigtig spændende! Synes helt sikker du skal afsted - for den der "lille" båd vipper jo slet ikke! Jeg LOVER dig at du overhovedet ikke kan mærke du er ombord på havet :-) Og så er det jo ikke det hav i verden med de højeste bølger ;-) Så afsted med dig...

Annette / aka sagde ...

Du skal IKKE regne med mig.
Jeg har præsteret at blive rigtig voldsomt søsyg på Storebæltsfærgen. Og den med kajkanten kender jeg også. Frygtelig upraktisk.
Men synes da bestemt, du skal tage afsted....hihi.

Benita sagde ...

Jeg har sejlet mange gange mellem fyn og als og været søsyg hele turen (det tager 35 min). SÅ jeg er ikke specielt søstærk...

Dorthe/Dob sagde ...

ha ha ha
Jeg ville også gerne me,hvisbare det ikke foregik på en båd. Jeg er bestemt IKKE søstærk, så det er jo næsten penge ud af vinduet.
Det er lidt for optemistisk at tro at det ikke vil blæser i oktobermåned :)

Signe Bendorff sagde ...

Næhhh... har du også fundet det fine scrap"togt". Ser super godt ud... men mon ikke de mænd så først for alvor synes man er tosset ;) Tror jeg må nøjes med convention i oktober ;)

Bertram sagde ...

Det kunne være dejligt, men eftersom jeg bliver søsyg på Norgesbåden så må jeg vist også takke nej LOL

Cecilie sagde ...

Jeg ville nok også være bekymret for, om jeg blev søsyg, selvom det lyder sjovt. Jeg venter spændt på, om du beslutter dig for go eller no-go ;o)

Mio sagde ...

Det lyder godt nok spændene : ) men jeg er bestemt heller ikke sø stærk, glemmer aldrig en tur til Bornholm FØJ og jeg er meget glad for at man ikke skal sejle længere mellem Sjælland og fyn så........ alt andet end liiiige en båd *GG*