tirsdag den 18. januar 2011

18. januar: indskrivning på skolen, syg dreng og travlhed...

En kollega havde bedt om et "lille takkekort". Jeg ved hvem modtageren er, og hun er vild med det grafiske og stilrene, så det har jeg forsøgt at få med i kortet.

Jeg har lavet et Karina-kort med label one. Bogstaverne er lavet med English rose i brunt bazzil, bagefter er de embosset med swiss dott. Blomsterne er lavet med mine lidt glemte retro flowers. Papiret er forresten fra BGs serie "Basic" - den er såååå lækker den serie.

Et billede af den meget stolte kommende skoledreng. Gad vide hvornår han blev så stor? Det er da ikke mange år siden han kom til verden... vel?

Lucas har været syg siden lørdag nat. Han kaster op. I dag har han dog bare været træt og klaget lidt over ondt i maven og kvalme. Han bliver hjemme i morgen igen. Farmor kommer nok her og passer ham. Alt i alt giver det en travl dag, når man også har en datter, der skal til gymnastik. Heldigvis var hun taget med en veninde hjem efter børnehave og blev afleveret til gymnastik.

Nu glæder jeg mig til en lidt afslappende dag i morgen, hvor jeg kun er i skole til kl. 13.

6 kommentarer:

Renate sagde ...

Aldeles nydelig kort og jeg liker det rene og stramme utseende her. Litt sånn C&S og egentlig vldig ulikt deg.
Ang det å ha tre barn.. Jeg er kanskje ikke rette til å spørre sidne jeg er alene med mine tre uten noen fedre som stiller opp... Tøft, men det gir og myyye glede.

Klem Renate

Karina Beck sagde ...

Karinakort hi hi. Jeg synes, at det er rigtig fint. Det må modtageren helt sikkert blive glad for.
Selvfølgelig ser din søn glad ud, det er da også stort, at skulle starte i skole.
God bedring med Lucas.

Ifversen sagde ...

Superlækkert kort!
God bedring med Lucas!

Jayne sagde ...

Super elegant takkekort :-) ja et rigtig karina kort hi hi.. Ja der skal nogle gange noget planlægning til med børn i huset.. godt man altid finder ud af det.. men det er nu et godt billede du har taget af den kommende skoleelve.. det kan der nok blive et fint LO ud af..

kh Jayne

Charlie sagde ...

God bedring med sønnen og ja han ser megaglad og stolt ud. Velkommen til den "virkelige verden" der er øjeblikke hvor man syn's man blinker et øjeblik og vupti er børnene blevet megastore. Det mest fantastiske er når man slet ikke syns man selv er blevet ældre... ;0). Dit kort er meget lækkert på den enkle og ja netop Karina agtige måde. Tak for dine kommentarer både hist og pist.

Anonym sagde ...

Ja - pludselig er de store - har selv kun skolebørn nu:) - Lækkert kort.

Har givet dig en award:)