torsdag den 6. januar 2011

Et bestillingskort

Jeg kan faktisk godt lide at lave bestillingskort til mine dejlige kollegaer. Denne gang er jeg blevet bedt om at lave et fødselsdagskort til Elin, der fylder 82 år. Og nej hun arbejder ikke på skolen, hun er en kollegas mor. Så længe holder vi heller ikke på lærerne på skolen! Jeg ville ikke lave det gammelrosa, som jeg ellers er begyndt at lave alle kort til ældre mennesker. Hmm dårlig vane, synes jeg faktisk. Derfor blev dette kort i de flotte turkise farver. :)

Jeg har brugt rester fra Lush serien, thifth shop og lidt andre smårester jeg havde liggende. Bogstaverne er lavet med mit super lækre alfabet "english rose". Blonden fik jeg i julekalenderen.

Hvad laver du for tiden?

I aften tager jeg på blogrundfart. Og jeg lover at give kommentarer igen!

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Jeg tænkte eller "så er der alligevel noget om det grå guld" =0). Fint kort og lækker detalje med tallet i to størrelser - ser godt ud. Godt nytår til dig herfra.

Signe Bendorff sagde ...

Sikke et hyggeligt kort... jeg har selv lige lavet et kort til et 25 års jubilæum, og skal igang med en værtindegave... Nu må vi se hvornår jeg får taget mig sammen ;)

Anne Thormose sagde ...

Ja, ja. Vores ene pedel er netop fyldt 72, og har vist ingen planer om at stoppe - specielt ikke efter, at vi lige har fået en ny snerydder med varme i sædet! ;o)

Skønt kort - kan godt lide, at det ikke er lyserødt. Og så er det alfabet bare for skønt.

Karina Beck sagde ...

Det er et flot kort. Lækre farver og papirvalg.