mandag den 3. januar 2011

Scrap aften med tøserne! Ren nydelse!

haha ja det var altså ikke så skummelt som overskriften lyder...
Søndag aften mødtes jeg med Dorthe og Verena til vores ugentlige scrapaften. Denne gang dog flyttet til en søndag fordi vi ikke alle kunne mødes mandag som vi ellers plejer. Jeg havde kun medbragt min værktøjskasse og to poser med halvfærdige kort og matchende rester.

Jeg havde under en oprydning fundet en pose med tre halvfærdige kort, en masse rester og dem lavede jeg lidt mere færdige. De er dog endnu ikke helt færdige. Mangler lige lidt tekst, men kan ikke helt finde ud af hvad eller hvorhenne. Kom endelig med forslag!

Min computer er blevet formateret, så mit billedbehandlingsprogram er ikke installeret endnu. Derfor må du lige bære over med om nogle af billederne vender forkert. Det gør de fordi de er alt for store.
Damen er fundet på graphicfairy.blogspot.com. Resterne er fundet i endnu en pose med rester i brune farver. De er faktisk en god ide, for man tvinges til at bruge det man har (eller kan tigge sig til, tak verena og dorthe!).

Er hun ikke bare dejlig?

Liftet fra mit lyserøde kort fra sidste post.

Et MAJER kor. Læg venligst mærke til at jeg har brugt dew drops! Jeg er faktisk ret glad for kortet. Selvom Morten (Dorthes kæreste) var tæt på at samle kortet op mens det lå og tørrede på gulvet - og I ved jo hvad det betyder når man lige har sat mange prikker af stickels!

Jeg vil opfordre jer til at lave små poser med matchende rester og lave kort ud af dem. Endnu en måde at bruge sine rester på.

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor har du dog lavet mange flotte kort, på det sidste.

Trine sagde ...

He, he, dit ide er skam impelemteret her. Men ikke i poser - nærmere kasser! Jeg har border, papir, blonder og bånd, der bare venter på at møde "ligesindede"i skøn forening på et kort eller 20!

Det bliver et af mine projekter ti lde kommende scraparrangementer: at lave lag på lag border/blonde kort. Og jeg glæder migtil at komme i gang.

Hvor er det skønt at høre i hygger med at scrappe sammen. Tak fordi du deler resultaterne herinde, Benita

Majer sagde ...

Weeeeh er "Majer kort" ligefrem ;-) Rigtig fine kort du har lavet :-)