mandag den 17. januar 2011

lidt kort fra hyggeaften/møde hos Anjas hobby

Vi mødtes i butikken og holdt først møde, bagefter havde vi lidt tid til at scrappe og handle. Uhh det er nu dejligt, når man kan det.

Jeg havde ligget syg de sidste par dage og havde i den forbindelse fået ordnet alle mine rester efter mærke. Det var derfor nemt at tage en pose med rester og lave kort ud fra dem. Mine rester er nu sorteret så alle mindre rester er i lynlåsposer efter producent, de lange rester (op til 12") er i et rum for sig i min papirmappe, de store rester er under producenten sammen med det ubrugte papir fra samme producent.

Nu får vi at se hvor længe dette system fungerer...

Dette mandekort (kan det godt være et mande kort selvom der er blomster på?) er lavet med rester fra en 6x6" blok fra BG's serie Basic. Fantastisk serie som jeg har lavet meget med efterhånden. :) En af lynlåsposerne indeholder rester af nodepapir, en anden bølgepap. Det er så nemt det her! Dette kort har krævet fire poser: BG posen, nodepapir posen, bølgepap posen og dimser fra julekalenderen. Derudover har jeg brugt et rubonalfabet og blomster fra blomsterkassen.

Jeg har mange rester skåret til, så det er nemt at lave Cecilies restekort. De ligger i små lynlåsposer med andre rester i samme nuance. Det er derfor altid nemt at lave sådan et kort.

I julekalenderen var der epoxystickers fra Eva. Det er frimærker i alle mulige farver og størrelser. Jeg tvivler på at jeg kommer til at bruge dem på layouts, men man ved jo aldrig. De er ihvertfald søde på kort.

Dette kort er lavet af rester fra My Minds Eye (elsker det papir). Det var egentlig meningen at teksten skulle stå på den bagerste hvide tekstboks, men jeg sad og snakkede og pludselig havde den 3D puder under og var limet fast på kortet... tja så må man jo være kreativ. :)

Jeg har lavet en masse andet, som jeg desværre ikke kan vise endnu. Men det kommer snart!

8 kommentarer:

Jayne sagde ...

Hvor er det nogen fine kort du har fået lavet af alle dine rester... rigtig god ide, med at dele det op :-) så det bare med at holde systemet...

rigtig god mandag

knus Jayne

Charlie sagde ...

Lyder som en rigtig hyggelig og produktiv dag - og med fine resultater kan jeg se. TAL ikke om at lave systemer og sortere - jeg er ved det IGEN for jeg ved ikke hvilken gang - og hver gang er det en super god ide - lige indtil det går galt igen. Tihi....

Karina Beck sagde ...

Selvfølgelig kan man sætte blomster på et herrekort og flot er dit kort. Jeg er også vild med det BG basic både det store og de små ; )
Flotte restekort også.

Anonym sagde ...

Så lækre kort - det lyder som et godt system.

Berit Bilde sagde ...

Du laver bare sådan nogle flotte kort og disse er da ingen undtagelse :-)

Netti sagde ...

Smukke kort du har lavet :) Elsker også at bruge rester.

Mette sagde ...

Wow så mye flott du har laget av restepapir...ble inspirert til å lage noe av mitt også;) Ja vist kan man ha blomster på et herrekort, det var jo super fint!

Deilig å få orden på sakene sine...så lenge det varer:))

Ha ei fin uke:)

Klem Mette

Linn sagde ...

så mange flotte kort, det er så deilig når man får brukt opp litt rester :)

ha en fin dag!