fredag den 28. januar 2011

Layout om prinsessens ansigtsudtryk

Jeg tror alle forældre synes, at deres egne børn er ganske enkelt fantastiske - det synes jeg ihvertfald mine er (og til tider også vildt irriterende og grænseoverskridende, bare rolig). Min datter er bestemt ingen undtagelse! Hun er ganske enkelt fantastisk dygtig til det med ansigtsudtryk. ;)

Har brugt en januar-pagemaps-skitse som inspiration, men havde meget svært ved at følge den

Jeg har brugt papir fra BG Basic-serie, lyserødt filt og alle mulige små og store rester af alt muligt. Fuglen er standset ud i en rest chipboard med en TH die, blomsten er fra Prima og lige kommet ind af døren fra Mizz-kitty, borden med fugle er en borderdie jeg lånte da jeg var på fanø til scrapweekend, blonden er en gammel lyserød sag, alfabetet er et AC nutmeg i brunt og journalingkassen er fra en pakke clearstamp fra BG.


God brug af ellers ubrugelige bogstaver/tal...

Det lyserøde filt er standset ud med en spellbinders die. Alfabetet er en af mine absolutte favoritter fra ACs thickers - Nutmeg. Jeg har den faktisk i fire forskellige farver, men den brune er ved at være brugt, så der er ikke mange bogstaver tilbage. Æ er lavet af et c og et e, t'erne er lavet af apostroffer og ettaller, d'et er et p der vender på hovedet og r'et er lavet af et m, der er klippet til.


Har prøvet at holde mig til brun og lyserød til dette layout

Har købt lidt forskelligt ved Henriette/Mizz-kitty og Prima pakken blev faktisk revet op, da jeg fik pakken indenfor. Jeg manglede lige den fine lyserøde glimmerblomst. :) Tak for handlen, jeg har fået nemID nu, så det klarer jeg i aften. :) Fuglen er malet med Rock candy, men her på billedet ligner det glimmer. Carolines kommentar var: "mor, fuglen kan jo ikke se uden øjne!" Kan du høre hendes bebrejdende tone? tsk og jeg troede hun først blev teenager som 10-12 årig. Hun er lige blevet 4...


Journalingboks fra BG stemplet på kraftkarton

En lille anbefaling må være på sin plads. BGs clear stamps er VILDT flotte og detaljerede når man bruger en god sværte. Jeg har prøvet med stazOn og distress. Der er kæmpe forskel! Distress bliver (sjovt nok) mere rå og ufin, mens stazOn bliver klar og skarp i trykket. Det ser vildt godt ud! - siger hende der ellers aldrig bruger journalingblocks... hihi man har et standpunkt til man tager et nyt ikk?


Filtdutter fra spellbindersudstandsningen under titlen - januar er vel sparemåned, ikk?

Tak for besøget. I aften står den på X-factor og en seriøs omgang blogrundtur. Hvad skal du lave?

7 kommentarer:

Jayne sagde ...

Skønt LO.. og skønne farver.. rigtig tøset.. og hvor er det skønt at man kan fange de udtryk som man ser så ofte.. Det man bare så glad for når de bliver større og man har glemt de sjove grimasser..

rigtig dejlig weekend

jayne

Charlie sagde ...

Sikken en dejligt LO og en skøn unge. Jeg havde også en rigtig linselus da Mie var lille. Jeg har lige selv købt den Spellbinder du har brugt til den lyserøde filt - ser supergodt ud. Jeg var i tvivl om mine runde spellbinders passer indeni - GIDER du fortælle mig om dine gør og hvad det runde sæt du har hedder?? God weekend og hilsen herfra.

Anonym sagde ...

Så lækkert og pink. Så fedt at du kan få SÅ meget ud af nogle bogstaver - den med c og e må jeg huske:)

Eva (Fister) sagde ...

Så lykkedes det mig at komme ind :) men nu sidder jeg også hjemme, så det er garanteret et eller andet sikkerheds tjuhej på min arbejdspc der gør, at jeg ikke kan lægge kommentar.

Jeg kan faktisk ikke se info om dig nogen steder på bloggen.

Lækkert layout :o)

Karina Beck sagde ...

Det skal da også helst være sådan at man synes, at ens unger er fantastiske ; )
Superdejligt layout. Flot mix af farver og papirer. Og søde billeder.

Renate sagde ...

Herlig LO med nydelige farger og kontaster.
Og dette er jo en viktig hendelse å dokumentere. Barn er jo ikke friske og raske hver dag.

Morsomt å se en LO fra deg igjen.

Klem Renate

Marolle sagde ...

hvor er det fint, og det glimmer der er bare lækkert :)