fredag den 9. april 2010

Lidt forskellige kort

Jeg plejer altså ikke at være særlig god til at tage billeder af de kort, jeg får lavet. Men de sidste par uger har jeg da taget billeder af ca. halvdelen af dem, jeg har lavet. Godt klaret ikk?

Disse tre kort er lavet som bestillinger:

Bestillingen lød: han hedder Niels Peter og har 40 års jubilæum hos Falck. Det må ikke være for tøset med blomster og sår'n.

Jeg har brugt forskellige rester i sort/hvid og en enkelt scalloped cirkel i en rød rest fra BG. Bogstaverne er med glimmer og er meget store. Båndet er noget, jeg fik i en swap engang. Det passede meget godt til her.


Jeg lavede en sløjfe ved at sætte enderne af et bånd fast på kanten af et stykke dobbeltklæbede tape, herefter foldede jeg to flapper på hver side og limede en knap fast (med en gluedot, så nu har jeg brugt to stk, Cecilie) til sidst.Eftersom kortbasen var sort, måtte der noget hvidt indeni til at skrive på. Det blev endnu en rest i hvid og en lang rest punchet med MS doiley lace punchen. Pænt og enkelt synes jeg.Bagsiden er helt enkel med en lang strimmel dymotape.Min ene teamkollega fyldte 40 i går, og fik dette kort med en pakke specialiteter fra Wohlenberg (pasta, pesto og pastesovs). Jeg har brugt rester af Kaiser Craft. De tre ark er indtil videre blevet til to kort og to layouts. Det er da meget godt klaret med tre ark mønsterpapir ikk?


Bestillingen var: et kort med et gavekort på 2000 kr til en valgfri cykel. Der skulle være pigens navn på også (Sahra).

Jeg har igen brugt Kaiser Craft papiret. Jeg forsøger at lave meget forskellige kort, når jeg får en stak bestillinger, så modtagerne ikke føler, det er samlebåndsarbejde fra min side. De skal helst være individuelle. Men dem der oftest bestiller er mine kollegaer, så det er tydeligt, hvad jeg har lavet til de enkelte.

Hvad gør du? Tænker du over det?Banneret (hvis det da er et banner) er sat på 3D puder for at effekten kommer mest frem.Undskyld billedkvaliteten. Det er taget i modlys. Her er kortet åbent. Jeg har brugt en vejledning, jeg engang så på scrapsisters magasinet. Men har bare brugt fremgangsmåden. Kortbasen var nemlig bare en rest, jeg havde liggende.Gavekortet er lavet med spellbinders label 8 og er lagt dobbelt. Det kan tages ud af kortet.


Men tilbage til spørgsmålet:
hvad gør du med bestillingskort? Laver dem så ens så muligt for at gøre det let for dig selv, eller er det vigtigt for dig at de bliver forskellige, så køberen oplever at de er individuelle?

Takker for kommentarerne.
Jeg håber også, du føler, jeg kommenterer hos dig, ellers må du lige råbe højt.

12 kommentarer:

Cecille sagde ...

Jeg laver mine kort individuelle. Jeg har ganske få gange lavet nogle der lignede hinanden og det endte de så alligvel med ikke at gøre for så fandt jeg på noget mere eller anderledes.

Elsker den serie fra Kaiser Craft - den er virkelig flot og du har lavet nogle rigtig flotte kort

Karina Beck sagde ...

Flotte kort.
Rigtig god weekend.

Hav sagde ...

Jeg er ret så imponeret over de flotte kort og LO's du fremstiller :-)
Waauuvv..


Hanne

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Flotte og individuelle kort! Du har løst opgaverne rigtig fint. Og se bare - endnu en glue dot :o)

Når jeg får bestillinger på kort, laver jeg altid kortene meget forskellige. Bl.a. fordi jeg som regel får ret konkrete opgaver - altså jeg får forklaret, hvem kortet er til, hvad vedkommende kan lide mm, og så er det nemt at lave individuelle kort.

Dorthe sagde ...

Smadderflotte kort du har lavet.... Sløjfen på det første kort er helt vildt lækker. Du er hamrende dygtig! basta!

Dorthe/Dob sagde ...

Se du kunne jo sagtens løse opgaverne - selvom du ikke var så inspireret inden du gik igang :)

Jeg laver alle mine kort forskellige...
For tiden laver jeg mange konfirmationskort til drenge, der er ikke 1 af dem, som er ens.. Det er selvfølgelig en udfordring at finde ideer til 15 forskellige kort, men det er også sjovt. Jeg bliver aldrig træt af at lave kortene og får mulighed for at lege med teknikker og nye produkter.
Jeg har så en kortkasse stående på mit arbejde og de kort jeg laver dertil er ofte masseproduceret. Der er ikke lagt så mange tanker i kortet og ofte går det hurtigt...
Kig endelig forbi min blog for at finde inspiration til flere kort :)

Ifversen sagde ...

Superflotte kort! Jeg synes faktisk det er rigtig svært at masseproducere - derfor bliver kortene altid "unika".

Trine sagde ...

Jeg har fået en aftale med en der kan sælge mine kort og hun skal bruge MANGE. Derfor er det fristende at masseproducere og måske ville hun også foretrække det for så fik hun vel flere.

Men sådan kan jeg ikke arbejde. Jeg ville ikke synes det var sjovt hvis ikke jeg kan udfolde mig lidt frit og lave noget nyt. Måske ligner nogle mine kort hinanden men der er ikke 2, der er ens.

Når jge får bestillinger personligt spørger jeg gerne ind til både farver. motiv, størrelse osv. Skal det være enkelt eller med mere "ballade" på. Vil så gerne, at folk bliver tilfredse jo *S*

Jeg synes, at det er et eminent jubilæumskort. Har stadig ikke helt mestret det maskuline, men efter jeg har fundet min gamle dymo har det hjulpet. Det er utroligt, hvad sådan en kan gøre.

Anne Thormose sagde ...

Lækre kort, du har lavet. Specielt imponeret over Falck kortet - helt uden blomster! Det er vist sjældent det sker hos mig. ;o)

Gitte sagde ...

Flotte og kreative kort. Kan rigtig godt li' det rå look i kort 40 år.

Anonym sagde ...

Lækre kort - er vild med sløjfen under knappen. Den hugger jeg lige:)

Verena sagde ...

Super fine kort....

Jeg laver bestillingskort meget personlige, nogle gange med navn og/eller dato på. Der er aldrig kommet 2 ens kort ud af det. Kun hvis der har været bestilling på invitationer, så er de selvfølgelig ens.

Jeg tænker meget over, at et specialfremstillet kort skal være unikt!