søndag den 18. april 2010

Minialbum med Maja design

Vinterferien tilbragte jeg med ungerne i Lalandia i Billund. Jeg havde inviteret min mor og yngste lillebror med. Vi var afsted fra mandag til fredag. En perfekt længde, for man når lige præcis alle ting, og finder favoritterne. Ungerne når ikke at blive trætte af vandlandet og tog-turen op til lalandia.Jeg har brugt Maja Design papir, fra serien Mine venner - Paula. Det er de samme ark jeg brugte til dørskiltet i forrige indlæg. En herlig serie med dæmpede farver og smukke mønstre. Tror faktisk jeg skal have købt lidt mere af det når jeg skal til Unik på fredag - WUHUUUU!

Den største blomst var oprindeligt gul (sådan rigtig solskins-skrig-gul - og jeg hader gul!) så den fik et sprøjt eller tre med min brune glimmermist og wupti passede den til papirerne og stilen. De næst-største blomst er fra noget der hedder noget med Do... Den sidste er en simpel hvid Prima. Og som afslutning en knap, som burde havde fået et stykke snor.

Mit grungeboard V har bare fået godt med Walnut Stain fra Ranger. Det ser faktisk ret sejt ud og er vildt nemt at gøre!

Der er også lidt bling fra netto, nogle blade jeg har klippet ud af et bånd og nogle retroblomster standset ud af resterne. Blomsterne er samlet med en brad fra føtex (6 pakker for 40 kr - vildt fede bling/sten brads). Jeg har været doven og har faktisk ikke sværtet særligt meget.


Ankomst og første dag i sommerhuset.

Undskyld at jeg ikke har taget så detaljerede billeder, men så spændende er det jo heller ikke for uvedkommende at læse, hvad jeg har skrevet, vel?

Blomsterne, brads og blomsterblade går igen på næsten alle sider. Her har jeg brugt mine spellbinders til at lave en scalloped cirkel til tekst.


Dagenes forløb og billeder af en af de mange ture i badelandet.


Endelig kom Vagn og far.

En af de mange engle fra et af arkene er skåret ud sammen med noget tekst, der også står på arket - OG SÅ ER DET PÅ DANSK!Bagsiden.Sådan ser albummet ud set oppe fra. Det er ikke lukket i siden og er mere en harmonika.
Jeg startede med at skære mine to ark bazzil i tre strimler af 10x30 cm. Hver strimmel blev foldet efter 20 cm, hvilket gav 10 cm der blev bukket om. De folder er brugt til at samle hele albummet. Siderne er tykke og meget faste. Bagsiden af albummets sider (der hvor de to flapper mødes) er dækket af et helt stykke mønsterpapir. Det kan du se på de næste billeder.


Badeland med Vagn og far. Vagn er forresten Morfar.


Trætte børn og voksne der skal hjem og sove.
Ungerne sov, da vi kom hjem kl 17 til 8 næste dag. De var virkelig trætte!

Jeg elsker at lave minialbums og dette var meget hurtigt at lave og pynte. Pynten går igen i hele albummet og jeg har ikke tænkt over hvilket papir der er sat til hvilke billeder. Det hele er bare lavet, og så er der sat billeder i, og til allersidst er der pyntet med en smule bånd, blomster og blade. Færdig!

4 kommentarer:

Dorthe/Dob sagde ...

Hold da op du har været aktiv :)
Det er bare et super flot album.
Glæder mig til at se det med fingrene på tirsdag :)

Ifversen sagde ...

Hvor er det bare flot!

Maria Krumbaek sagde ...

det ser ud til I har haft en rigtig sjov uge :) jeg var i Lalandia i rødby i marts - det er nu sjovt :D Jeg kan godt lide det store V på forsiden! Jeg har fået lidt af det der grungeboard - og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre med det.

Og så er jeg lige nødt til at brokke mig: KAN DU IKKE LIDE GUL?? det er bare den bedste farve. Min vinterjakke er gul. Det er bare sådan en herlig farve :)

Men flot flot album og kan godt lide harmonikaformen!
Hav en god uge og tak for kommentaren på min blog :)
Maria

Henriette sagde ...

Sikke et fint minialbum, og nogle skønne papirer.