tirsdag den 6. april 2010

Skitseudfordring

Min kære Signe kusine og jeg blev i går eftermiddags enige om at udfordre hinanden med en skitse. Jeg fandt en helt ny skitse på Helen Crofts blog og sendte linket til Signe.

Sådan ser skitsen ud:
Meget simpel og meget modsat af hvad jeg normalt laver. Men den skulle bare prøves.

Jeg var igang med et layout i forvejen, hvor jeg havde brugt de sindsygt flotte papirer fra Kaiser Craft serien Country Grove (lækre farver og mønstre - mums). Derfor blev resterne lige sat sammen til dette simple layout. Farven er hold så vidt muligt i grøn, for jeg har længe ville prøve at scrappe et layout monocromatisk (det vil sige kun at bruge en farve, men alle nuancer af farven må bruges). Dette er nok det tætteste jeg nogensinde kommer på et monocromatisk layout. :)

Det er så smart når papiret er dobbeltsidet. Så har man pludselig en masse rester, der kan sættes sammen på kryds og tværs. Alt mønsterpapiret på dette layout var egentlig rester fra et andet layout. Smart ikk?

Jeg har sat lidt bling rundt omkring. Blomsterner er lidt blandede. Den helt lille blomst sidder på et lille tag. Det hele er sværtet med Vintage Photo fra Ranger. Skruebrad'en har jeg købt på Papirmuseet for længe siden. Jeg bandt en knude på en rest tyl jeg fandt på bordet. Det er sat fast med en gluedot - dem er jeg nemlig ikke såååå god til at bruge.
Jeg har stemplet TH fuglen på noget overlay og klippet den ud. Kan du finde fuglen?

Jeg har mange ting jeg bruger igen og igen. En af dem er blomster (og jeg kunne have lovet at jeg aldrig ville blive glad for at bruge blomster, hvis du havde spurgt mig for et år siden) og en anden er dette hjerte fra QK. Det ser bare så romantisk ud med lidt bling og en stykke bånd.

De to små tags er løftet med 3D puder. Det er en anden ting jeg bruger meget... rigtig meget. Alle blomster sidder faktisk også på 3D puder.

Disse chipboardbogstaver er faktisk købt af Majer til convention (at smide guld på gaden tsk tsk tsk). De er oprindeligt hvide, men her er de farvet med Peeled paint fra Ranger. Det er dubbet på uden at være for nøje. Det skulle jo ligne noget grønt forårs-et eller andet.

Har du fået lyst til at prøve denne skitse, så smid meget gerne et link i kommentarfeltet. Jeg vil så gerne se andres tolkning af skitsen.

Fandt du fuglen?

5 kommentarer:

frk-humlebi sagde ...

Sikke et skønt layout du har fået lavet ud fra en meget enkelt skitse. Jeg kan faktisk rigtig godt lide det endda, men måske er det fordi jeg elsker det meste KaiserCraft papir, og så er det jo nogle søde unger på billedet *s*

Anonym sagde ...

wow! It's gorgeous!I love the soft colors and your inking!!!(Jag förstår danska. jag jobbade på Sterling för länge sedan.)

Signe Bendorff sagde ...

Ihhh... hvor er det blevet fint... jeg har jo gået og ventet spændt på at se det siden igår eftermiddags ;)

Karina Beck sagde ...

Det er et flot monocromatisk layout, med flotte detaljer.
Sorry, jeg kan ikke se fuglen, men har en ide om at den er i blomsterclusteret, for det er noget der ligner overlay... ; ) : )

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Super fint resultat! Og det er dejligt at høre, at du også får brugt resterne til noget. Vi genererer trods alt temmelig mange rester, og jeg synes altid, det er inspirerende at se, hvad andre scrappere gør med rester.

Sjovt at du ikke bruger glue dots; jeg er nærmest afhængig af glue dots ;o)

Det kunne se ud som om der er en fugl ved højre del af tylsløjfen, men jeg er bestemt ikke sikker.