lørdag den 24. april 2010

Mere fra arkiverne...

Ja, I slipper jo ikke helt endnu for at se kort, albums og layouts fra mit første år hos scrapsisters.Kvinder på barsel er bare så dejlige at give gaver til. Især hvis det er noget de kan bruge her og nu. Dette minialbum er lavet til en kollega, der gik på barsel kort før jul og skulle have en hurtig og nem julegave til svigerfamilien. Hun skulle bare sætte billeder ind, og så var det klar. Hun blev meget glad for det, og ifølge hende kunne svigerfamilien også lide albummet med billeder af deres første barnebarn (nummer to lå jo i maven på mor'en).


 Cecilie Malling og Majbritt R. Sørensen bøvlede med at få deres hjørnepunches til at lave pænde hjørner. Jeg havde ikke haft de store problemer med det, og derfor takkede jeg ja til at skrive en lille artikel om, hvordan man kan få pæne hjørner med en borderpunch (kan ikke finde artiklen på magasinet, så måske er den gået tabt i hackerangrebet?).
Retro er sjovt, og man bliver helt nostalgisk, når man tager et kig i sine gamle albums. Jeg synes, det er sjovt at se, hvad man har lavet for et eller flere år siden og måske genoptage nogle af de teknikker, man brugte dengang. Jeg har skrevet to artikler om retro hos mig og hos andre (kan igen ikke finde den anden artikel jeg har skrevet. Dumme hackere!).

En anmeldelse af Retro Flower Punchene er det også blevet til. De kan bare bruges til sååååå mange forskellige flotte blomster. Prøv selv at se i artiklen. Her har jeg vist mine to yndlingsblomster og et layout fra artiklen.
Til sidst en af de allerførste artikler jeg skrev for scrapsisters. Uhadada jeg var nervøs for, hvad chef-inderne ville sige. Heldigvis var de meget søde og rettede ikke voldsomt i det, jeg havde lavet. :) Et træk op kort med en lille plads til en skjult hilsen. Meget sødt, og min mor blev meget glad for det fine lyserøde kort, hun fik til sin fødselsdag. Læg lige mærke til blomsterne...

Tror du nu, der kommer mere fra arkivet i morgen?

;) Vi ses!

1 kommentar:

Eva (Fister) sagde ...

Det er nogle rigtig lækre ting du laver og gode artikler :o)