søndag den 25. april 2010

Sidste fra arkiverne... tror jeg!

Nu er det tredje dag, jeg viser ting fra mit første år hos scrapsisters. Jeg er nu på vej hjem fra fanø og kan med god samvittighed smide mig på sofaen og slappe af inden en monsterdag med arbejde, kor og skole-hjemsamtaler, inden sengen kalder.


Jeg lavede en how2 om transferteknikken, som er en rimelig simpel og feeeeeeed teknik, som jeg stadig benytter mig af. Du skulle tage at prøve den af. Mener faktisk at helt almindelig hvid skolelim kan bruges i stedet for Multi Medium. Søg også efter det flotteste minialbum Majer har lavet på sin blog.Jeg er vild med at lave layouts efter skitser, så månedsudfordringen var helt oplagt. Dette layout er jeg stadig helt vild med. Desværre er der ikke længere en månedsudfordring med skitse på scrapsisters.Endnu en skitseudfordring. Er ret stolt over, at jeg har brugt et stempeltryk på mit layout.Der skal ikke mange ændringer til for at få chipboards til at passe til et bestemt layout. Læs i artiklen hvordan jeg med få ændringer fik ændret et "ok, men kedeligt layout" til et layout med masser af dybde og spræl i.
Jeg blev bedt om at kigge i mine albums og finde nogle layouts, hvor jeg havde brugt kageservietter. Jeg fandt disse tre. Desværre kan jeg ikke huske, hvad artiklen hed. Lidt underligt, at de stadig så lang tid efter, er nogle af mine favoritter. Ikke fordi de er særligt pæne, eller stilen lige er mig, men mere fordi de siger så meget om billederne og stemningen. Jeg bliver helt hensat til dengang billedet blev taget - og det er vel netop meningen med scrapbooking, altså at vi husker det, der skete, også selvom det måske er de små dagligdagsting, ikk?

Nu har du set en del af mine bidrag til scrapsisters magasinet. Hvad er din favoritartikel og hvorfor? Hvad kunne du ikke lide og hvorfor? Jeg ønsker ikke at blive skamrost, men mere at få lidt konstruktiv kritik :)

4 kommentarer:

Maria Krumbaek sagde ...

Nu kan jeg jo ikke lade være med at kommentere at du har lavet et LO med GUL baggrund - og så et rigtig fedt LO endda ;) Det må du gøre noget mere. Jeg skal helt sikkert prøve den der transferteknik en dag.

Jeg kan rigtig godt lide de LOs med kageservietterne, de er rigtig gode i farver og opsætning synes jeg!

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Hold da fast en masse eye candy i denne blog. Jeg er med dig: jeg elsker også at arbejde med skitser. Det giver et forrygende udgangspunkt, som man så kan gøre med, som man har lyst til. Af de layouts her i posten er jeg særlig vild med det første af dem - så smukke farver og billede.

Helle Sahl sagde ...

Skønt med et kigge tilbage også. Det er så skønne ting du laver.

Mio sagde ...

Man bliver så glad, af de flotte loér : ))