torsdag den 17. februar 2011

American Crafts kort til OSH og Cancerkort

Rester af papir fra American Crafts og diverse rester af bånd og blonde.

Et simpelt konfirmationskort til en pige. Papiret er fra AC. Dette kort får mine kollegaer lov til at "se" først. De har bedt om konfirmationskort.


Endnu et kort med papir fra AC. Kortet skal bruges til en af naboerne, hvor datteren skal konfirmeres i år. Derfor det hvide felt. Her skal hendes navn stå - Sofie.


Endnu et konfirmationskort med papir fra AC. Dette får mine kollegaer også at se først.


Jeg kan godt lide at lave samlebåndskort, men jeg er ikke særlig god til at lave dem. For jeg formår ikke at lave dem ens alligevel fnis... Dette kort får mine kollegaer også at se først.

Det sidste kort med papir fra AC. Nu er der heller ikke mere af det papir i restekassen. Dejligt! Dette får mine kollegaer også lov til at se først. Dem de ikke vil købe, kommer afsted til convention. :)

Er du god til at lave restekort løbende, eller ender du som jeg med at lave en kæmpe stak af alle rester?

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Jeg er nok også bedst til at kaste resterne i restekassen og så sætte mig i ny og næ og lave en ordentlig håndfuld. Men sidst jeg havde nogle rester skar jeg dem faktisk ud i passende stykker og lavede en ny bunke - og de blev brugt meget hurtigere end de "skæve" rester - så måske det virker bedre for mig på den måde. Også fine - og hvor er det heldigt at Berit og jeg har brug for hver sin slags kort så du kan variere dit udtryk efter behov. =0) På forhånd TAK.

Cecilie sagde ...

Altså... Jeg kan godt lave kort på samlebånd, men de bliver aldrig helt ens. Jeg varierer papirerne, vælger et andet stempel mm - men jeg bruger da nogle modeller mere end en gang.
Dine kort er rigtig fine, og det er jo altid dejligt at få brugt resterne op.

Hjørdis sagde ...

Sikke en masse fine kort du har fået lavet - og det er ikke til at se det hvis man ikke lige ved det, - at det er restekort !
Knus ;-)

Lina sagde ...

Ej hvor er de bare skønne. Jeg må vist til at tage mig sammen og lave nogen selv af mine rester...eller donere resterne til Charlie :)

Karina Beck sagde ...

Det er flotte kort allesammen. Jeg ville ønske, at jeg var god til at bruge rester! ; )

Dorthe/Dob sagde ...

Uha ja rester...
Den samler vi jo alle mange sammen af på ingen tid, milen hvad skal vi lave med dem?
Vildt smukke og dejligt kort .