lørdag den 19. februar 2011

Siden sidst og et lille opbevaringstip

I vinterferien har Lucas været på fanø med mormor og morfar fra fredag til tirsdag. Tirsdag kørte jeg til Esbjerg for at bytte barn, så Caroline også fik et par dage med mormor og morfar. Det var selvfølgelig den dag, der sneede helt vildt! Typisk!

Caroline og jeg havde nogle fantastiske dage helt alene, for Frank var på arbejde i København. Vi havde tøse-hyggedag, og DET nød hun helt vildt. Vi var på cafe og shoppede lidt tøj i H&M. Lige hendes kop the. :)

Lucas og jeg havde også hyggedag. Vi var nemlig i biografen og se "To på flugt" - genial og hylende morsom Disneyfilm. Jeg vil på det kraftigste anbefale den. Også selv om man (som jeg) ikke kan se 3D...

Fredag eftermiddag kom Caroline hjem igen...


... med det største blå øje! Aftenen før var hun væltet ind i sofabordet og havde slået øjet. Heldigvis gik der ikke hul, for så skulle det nok have været syet. Hun klager ikke og finder sig i alle de mange kommentarer fra familie og venner uden at kny. Seje pige. :)

Og så har jeg et lille opbevaringstip til dig, der har cookie cutters. Jeg købte en QK magnet holder ved Cecilie, men den var alt alt for lille til alle bogstaverne fra et enkelt alfabet. Jeg kom i tanke om, at jeg havde noget magnettape og en masse chipboard. Det blev sammen med noget sort gaffatape til disse mapper:


Jeg har tre stk - en til mit alfabet English rose, en til minialbums fra Santas workshop og et til alfabetet og de små dies fra Santas workshop.

På forsiderne har jeg sat billeder af alfabeterne og de forskellige dies.


Inde i mappen sidder alle dies fast på magnettapen. Enkelt og simpelt. Det hele holdes fast med sort gaffa.


Her ser du bedre magnettapen. Der er bare sat striber på siderne.


Håber du kunne bruge mit tip om opbevaring af cookie cutter dies. :) Jeg synes nemlig selv, det er ret smart. :)

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Stakkels Caroline - det var et ordentlig sæbeøje. Godt hun ikke slog hul og skulle sys/limes. God bedring fra Fifty og mig. =0)

Og jeps - fine mapper du har kreeret. Hvis du stadig har din magnetmappe og der er et stykke karton indeni - for det var der i min - så kan det også beklædes med magnettape og holde de tal eller lignende der ikke var plads til.

10na sagde ...

Ja, det giver da betydningen big blue eyes en helt anden "klang". Hold da op. Hvor er hun bare sej. Jeg er også vild med Fanø, så kan godt forstå dine børn gerne vil derover. KH 10na

Bertram sagde ...

Stakkel barn, godt det heler igen. Hvor mange børn har ikke været i krambolage med sofa eller spiseborde? Selv flækkede min søster og jeg øjenbrynet på et spisebord i stuen - borde er farlige!!
Fed ide med opbevaringen. Mine dies bliver ikke brugt så ofte som jeg gerne vil fordi det kan være lidt uoverskueligt at finde de rette. Hvor køber du magnettape?

Lone sagde ...

Puhaa stakkels barn ikke noget værre når de kommer galt afsted de små. Smart opbevaringsløsning, hvor køber man magnet tape henne ?
Go søndag til dig og dine

Berit Bilde sagde ...

Sikke da en hyggelig ferie - mest tøseturen og cafeen og ikke så meget sæbeøjet
Jeg har aldrig været på Fanø (skamme skamme...), men jeg har lige et svar til dig vedr. din kommentar på mit blogindlæg:

Café Savillas ligger på Lundø ved Skive.
Jeg kan evt. anbefale et ophold Niels Bugges Kro ved Viborg http://beritbilde.blogspot.com/2009/10/niels-bugges-kro.html
og så et smut ud i "samfundet" med besøg på Lundø (½ times kørsel fra Viborg). Det vil helt sikkert blive fantastisk!!

Cecilie sagde ...

Æv, hvor surt - både for Caroline og at mappen var for lille. Men det er super cool, at Caroline tager det så pænt, og at du selv lige har konstrueret nogle mapper, der dur!