fredag den 25. februar 2011

Kursus hos Anjas hobby

Første kursus hos Anja holdt jeg i går aftes. Der var seks deltagere, der skulle undervises i "Scrapbooking for begyndere". Jeg havde forinden fundet to skitser, som de skulle forsøge sig med. Det første layout er lavet med et ark fra BGs serie og to forskellige ark karton. Det tager sin tid at få forklaret hvad scrapbooking er, hvordan de skærer med en skæremaskine, hvad størrelse papirerne skal have og hvad og hvordan det er med det der sværte. Men de dygtige piger klarede det helt vildt godt. De fik næsten alle lavet deres første layout færdigt. De fleste manglede overskriften.


Caroline var vildt stolt over sin aller-første solotur på en karrusel...


Blomsterne er lavet dels som cirkelblomster og med retro punchene...


Andet layout er lavet med julen for øje. Det er jo ikke længe siden, det har været jul, så de fleste havde nok et julebillede eller to liggende. Vi nåede desværre kun at skære papiret ud til layoutet. Men her er det, hvis I finder forbi min blog, kære kursister. :)


Vi var på Dybbøl mølles julearrangement. Kanon oplevelse!


Jeg har brugt råhvid karton, mørkerødt karton, kraft karton og et mønsterark i rødt/hvidt. De hvide hjerter er lavet i træ og er malet hvide (ikke af mig), blonden er råhvid og lækker ligesom de små perlebrads.


Nu er det snart jul igen, ikk?


Jeg er VILD med at bruge kork på mine julelayouts. Synes bare det ser så godt ud. Sommerfuglen er standset ud med en fin ny punch fra Anjas hobby. Anja har forresten kork med klister på bagsiden - genialt! Det skal jeg have fat i... snart.

Tak for besøget. Håber du har hygget dig. :) Smid gerne en lille hilsen, så jeg kan se, at du har været forbi - og kan komme på besøg hos dig. :)

5 kommentarer:

Jayne sagde ...

Super fine LO du har haft med til dine kurister, Det altid dejligt at kunne lærer fra sig... Men det tager som regel altid lidt længere tid end beregnet... Ellers er der nogen der snakker for meget... Det kunne jeg godt mistænke migselv for :-)

Men det blir skægt at se om man kan genkende nogen af dine LO rundt omkring på bloggene...

Jayne

Karina Beck sagde ...

Endnu en gang lækre layouts fuld af stemning.
Jeg er også vild med kork ( lige hvis du skulle være i tvivl ; ) : ) )
God søndag lige om lidt.

Lina sagde ...

Ja kork er bare et super lækkert materiale at arbejde med. Sikke nogen skønne skitser de skulle arbejde med, og hold da op nogen lækre layouts du har lavet!

Unknown sagde ...

Kære Dorthe.
Hvor er de skønne, begge dine sider. Men jeg er nu helt vild med hesteryg-siden. skøn font du har valgt til titlen, og alle blomsterne gør det bare så spændende at se på...!
Totalt skøn side!
Knus
Engel...

HenrietteH sagde ...

Hvor er det nogle skønne LO's og godt at kurset forløb godt..

Tak for dine søde ord på min blog.. er meget beæret... ;O)

Kram og god weekend