torsdag den 24. februar 2011

Layout og to stilet-kort

Jeg får lavet rigtig meget for tiden. Men det kniber med at få taget billeder af tingene løbende. Så derfor får I lige en masse ting på en gang.

I dag er det et layout og to helt vildt seje kort med fede stiletter.

Layout: Total hygge
Det var virkelig total hygge - selv med genboens dreng...

Jeg har brugt (puha det var hårdt!) det nyeste Maja design jeg har liggende i mapperne. Jeg har virkelig skulle tage mig i nakken for at få det brugt i stedet for at sidde og ae det hele tiden. Min personlige udfordring er at bruge af alle de sindsygt mange thickers jeg har liggende. Derfor er overskriften lavet med thickers (som du nok kommer til at opleve mange gange det næste stykke tid). Jeg har lavet blomster igen igen med mine retropunches. Jeg har også brugt en af mine TH favoritter, den med swirls. Og en masse dewdrops - for hvis Majer kan, kan jeg også. Så jeg gør det bare, og limer dem fast med glimmerlim, hvilket giver en fed effekt. Og så plejer jeg at være godt tilfreds med det dagen efter. hihi...


Blomster, dew drops og swirls...

Jeg plejer at mødes med Dorthe og Verena (og nogen gange Annika og Line) en gang i ugen til scrapaften. I sidste uge mødtes vi søndag formiddag hos Verena. Dorthe er vores guru indenfor ideer og skitser, så jeg lånte hendes bog med ideer og faldt over et total lækkert kort med en flot stiletsko på. Det kort blev liftet, men jeg ved desværre ikke hvor Dorthe har fundet kortet. Hvis du ved det, så skriv endelig en kommentar, så jeg kan give vedkommende credit. :)


 Kort 1:
Ved ikke rigtigt om stemplet passer til en stilet?

Jeg har brugt af Verenas rester. Kender du godt det med at andres rester er meget mere spændende end ens egne? Jeg elsker at låne de andres restemappe, for der er såååååååå meget fedt papir i deres mapper. Jeg har brugt forskelligt julepapir til dette kort. Kortbasen er en rest kraft karton, så kortet er den størrelse kartonet lige var. Mener det er omkring 13x13 cm.
Et lille blad til den fine blonderose...

 Jeg har købt noget blonde i Stof 2000 hvor der er blonde på begge sider af en elastik. Tror måske det er ment som værende til undertøj. Den ene side af blonden har jeg klippet af oglavet til en blomst. Den anden side med elastikken er limet på skoen. Synes selv blomsten er ret sød. :)


Kort 2:
Denne sko er lidt overdrevet høj. Stakkels lægmuskler.

Denne gang lånte jeg Dorthes restemappe. Imponerende samling af pink papir hun har, når man tænker på at hun kun har en dreng... Det er en kasse til skoen, der gemmer sig bag skoen. Kortet er lavet af papir fra Sassyfrasslass - tror jeg! Jeg har heldigvis både en råhvid og en pink blonde fra Stof 2000.


Elsker blandingen af de pink papirer.

På Dorthes stilet kort stod der følgende citat:
"With the right shoe you can concor the world!"
Som Dorthe sagde, så bliver kortet jo perfekt til pigekonfirmationskort. :)

Er du igang med konformationskortene? Jeg er stille begyndt, for OSH og Cancerkort skal jo have lidt af hvert til deres to kasser til convention. :)

Tusind tak for alle kommentarerne. Dejligt at andre læser det man skriver. Husk endelig at skrive et indlæg under dette indlæg, hvis du læser min blog fast. Så deltager du i lodtrækningen om en lækker præmie. :)

Fortsat god dag! :)

8 kommentarer:

May Britt sagde ...

Super flotte sko kort... er vild med det pink...

10na sagde ...

Hvor er det bare et flot lo, de papir har jeg også og ÆÆÆLSKER det. Kortene er superfine. Jeg er igang til CK og OSH. KH 10na

Linn sagde ...

åh... superlekker LO :)

stilig kort til konfirmasjon!!
enig med deg, det er alltid moro og rote i andres restebunke, finner masse lekkert og leke med :)

Jayne sagde ...

Hold da op, ja du er da kreativ.. skønt. og det du får lavet er da for super sejt... Dit lo er super lækkert og det ser fedt ud med de dew drops.. Og de stilet sko er seje, og kan bruges til rigtig mange lejligheder ... Dem må jeg altså lifte... Super ting du har fået lavet..

jayne

Karina Beck sagde ...

Super lækre farver du har brugt til dit layout. Lækkert lækkert!
Og flotte kort også.

Eva (Fister) sagde ...

Lækkert layout. Og sjove og flotte kort :)

Annette / aka sagde ...

Det layout er bare så flot, og billedet oser jo af hygge.
Smart med glimmerlim + drops.
Jeg har det nøjagtig som dig med de Maja papirer. Jeg tog først hul på dem, da jeg havde bestilt de næste...Er det egentligt ikke lidt dumt ? Jeg er ved at lave scrapalbum over en fødselsdag, og har allerede brugt disse papirer to gange af de vistnok 6 lo'er der er lavet. Og de brune i samme serie ligger endnu til fryd for øjet.
Søde kort med stilletter, og den fine elastikbukseblonde...
Jeg ved ikke, om det er det her du mener, men jeg har set noget der ligner hos Solveig og Randi:

http://sh-rhh.blogspot.com/2011/01/diverse-kort.html

God weekend.

Lina sagde ...

Ej ja! De stilletter er da bare for lækre! Super fede kort. Og fantastisk layout. Rigtig lækker farve kombi og fed opsætning.