mandag den 28. februar 2011

Who's out there?

Læser du min blog med feeds, reader eller andet?

Kigger du med uden at kommentere (hvilket er helt ok)? 

Kommenterer du tit, engang i mellem, eller når der er noget, du synes er ekstra fedt?

Har du nogle spørgsmål til mig, eller det jeg har lavet?

----------------------------------------------------

Jeg trækker en vinder blandt alle kommentarer. Jeg er nemlig nysgerrig efter at høre, hvem der læser med. :)

Præmien er en overraskelse til vinderen er trukket d. 28 februar. Dette indlæg kommer til at være i toppen af bloggen frem til d. 28. februar. :)

44 kommentarer:

Karina Bunkenborg sagde ...

I AM! Jeg er følger af din blog og holder jævnligt øje med hvad du laver og får rigtig god inspiration hos dig. Ind imellem skriver jeg en kommentar men ikke altid.
vh Renne

Karina Beck sagde ...

Jeg har lagt dig på min blogliste i min sidebar, det er der, jeg ser om du har noget nyt ; )
Jeg kigger sjældent med på danske blogs uden at kommentere. Jeg ELSKER nemlig selv at få kommentarer ; ) Det kan lyde som noget for noget og ja, sådan er det også lidt. Jeg kender nemlig flere bloggere, som sjældent lægger en kommentar, selv om jeg ofte lægger hos dem og dem opgiver jeg henad vejen ; )
Til gengæld er det ikke tit, at jeg kommenterer blogindlæg, der er ikke scraprelaterede.
Jeg bruger mange timer foran Computeren og derfor har jeg trukket mig ud af Awards runderne og andre blogkædelege, da jeg hellere vil bruge tiden på at kommentere, være kreativ og blive inspireret.
Jeg ELSKER blogverdenen og de venskaber jeg har fået igennem dem ; )
Nu fik du vist lidt mere end du bad om ; ) : )
God tirsdag aften.; )

Jayne sagde ...

Jeg er følger af din blog.. fordi du laver mange fede ting som giver inspiration... Jeg lægger kommentar hvis jeg har tid... Tit ville jeg gerne kommentere hvergang. men tiden er desværre ikke altid til det...

Kigger hver dag på de blogge som jeg følger ..

Jayne

P.s Meget skægt at se hvad folk skriver :-)

Jeg vender tilbage og ser folks svar :-)

Charlie sagde ...

Jeg har dig også på blog-listen og jeg kommenterer vist for det meste, når tiden tillader det. Jeg ved nemlig selv hvor glad jeg bliver for en kommentar. =0) Og fordi jeg er en LYNHURTIG læser er der faktisk også gange hvor jeg når at læse de kommentarer andre har lagt mens jeg skriver min egen - ved godt det er lidt nørdet - men sådan er jeg! Og så ser man måske nogen gange en kommentar fra en blog man IKKE kendte og smutter så derover.

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg er et fjols til at kommentere, men antager jeg ser alle dine indlæg. Jeg ser via kontrolpanelet i blogger, og jeg går altid igennem alle de indlæg jeg ikke har set før, så jeg får det hele med.

10na sagde ...

Jeg er også fast læser af din blog. Og smider a og til en kommentar. Jeg lifter ofte fra din blog. Kh 10na

Anne Thormose sagde ...

Jeg kigger med via Google Reader, men får desværre alt for sjældent lagt kommentarer. Det er så "nemt" lige at tjekke bloggen ud, og tænke; "det må jeg lige vende tilbage til og smide en bemærkning" - og så glemmer jeg det! ;o(
Det er også en af grundene til, at jeg holder blog-pause - får kronisk dårlig samvittighed over alle de skønne kommentarer, I alle lægger, og jeg kun sjældent får "givet igen".
Men jeg nyder at komme forbi din blog, og får også af og til liftet lidt fra dig. ;o)

Bertram sagde ...

Jeg læser med, men får ikke altid lagt en kommentar.
Du laver skønne ting der er en del anderledes end det jeg selv laver mest af og det er så skønt at se hvor forskellige vi er.

Quie sagde ...

Jeg læser med via min google-konto, men jeg er elendig til at efterlade en kommentar (ikke kun hos dig)
Det er altid spændende at kommer herind hos dig, og se hvad du har lavet :)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Jeg er følger af din blog og har været det længe... jeg er inde på din side hver gang der kommer nyt på bloggen. Af og til ligger jeg en kommentar, kommer lidt an på min tid. Du laver nogle skønne ting og jeg bliver tit inspireret hos dig


Ha en dejlig aften

Eva (Fister) sagde ...

Jeg har dig på min google-reader liste. Jeg kigger forbi hver gang jeg ser, at der er kommet nyt indlæg. Mange gange får jeg ikke lagt en kommentar - men jeg nyder altid det jeg ser :o)

Berit Bilde sagde ...

Jeg læser langt de fleste af dine indlæg, da jeg får besked via kontrolpanelet på Blogger, når du har lavet et nyt indlæg.

Jeg kommenterer ikke alle indlæg som jeg læser, men hvis jeg føler eller tænker noget særligt, når jeg læser det, så smider jeg gerne en kommentar - og ja jeg glæder mig også over at få kommentarer på mine blogs (har bemærket at du lagde en den anden dag)

gretheB sagde ...

Hej - jeg følger med i din blog og de ting du laver. Det giver mig en god inspiration. Jeg vil gerne kommentere mere end jeg gør, men jeg må indrømme at det bliver til meget få kommentarer. Ser jeg noget som er ekstra fint, og som lige falder i mine øjne, så bestræber jeg mig på at give en kommentar. Så selvom jeg ikke giver så mange kommentarer så følger jeg kun med i din blog fordi jeg synes du laver nogle flotte ting. Jeg har lagt din blog ind i min sidebar og herfra følger jeg med din blog og hvad der sker. Jeg synes det er en god ide at du spørger på denne måde og derfor har jeg da også lavet denne kommentar, og en spændende præmie kan jo altid friste... m

AGJ sagde ...

Jeg er også fast læser af din blog. Men jeg lægger kun sjællent kommentarer, og kun hvis jeg synes der er noget særligt der skal kommenteres.

Unknown sagde ...

Jeg læser de fleste af dine indlæg, da jeg har dig på min blogliste og derved hurtigt opdager, når du har noget nyt. Jeg prøver at kommentere hver gang - men nogle gange kommer livet bare i vejen, og så bliver det kun ved tanken... Hvis jeg skal lave kort eller andre kreative projekter, er du selvskrevet til et visit, hvor jeg ofte surfer lidt rundt på din blog - Der er med garanti inspiration og gode indput til mit eget projekt!
God fornøjelse med din lokalisering af gæsteer - rigtig god ide og skøn måde at skabe kontakt!
knus
Engel..

May Britt sagde ...

Ja jeg læser skam den blog med stor fornøjelse... kommentere når jeg synes det er på sin plads og når det appellere til mig... din blog er med på min faste læser... håber du får en masse flere kommentarer.. god dag...

Sivsko sagde ...

Jeg følger med via kontrolpanelet i blogger, men jeg får ikke lagt kommentar på alt. Jeg ville godt gøre det, fordi jeg ved hvor glad jeg selv bliver for kommentar, men tiden går for stærkt og jeg når ikke alt det jeg gerne ville....
Krammer Heidi

Mutte sagde ...

Jeg følger din blog med google reader.Kommentere af og til, når tiden er til det eller når jeg finder noget der er interresant for mig, læser jeg også de fleste kommentarer. På den måde finder jeg også andre bloggere som jeg besøger sidenhen. Jeg når desværre ikke rundt med kommentarer til alle da min liste bliver længere og længere.... men det er rigtig hyggeligt at komme på besøg og se hvad der rør sig rundt omkring.

Tina sagde ...

Hej!
Jeg følger også din inspirerende blog! Jeg elsker - ligesom dig - vintage, så du giver mig mange gode ideer, som jeg "lifter" til egen version.
Jeg lægger kun kommentarer, hvis jeg har noget på hjertet, som en anden ikke allerede har skrevet eller det er noget helt særligt.
Jeg følger din blog via g-mail/blogger/betjeningspanel. Så kan jeg se alle de nyeste opdateringer - god funktion.
Men som sagt det er en fed blog, du laver! Og den bliver opdateret tit, så bliv endelig ved!! Jeg følger dig.
kh. Tina Aa

Lina sagde ...

Ja, jeg kommer også tit forbi, men er bare elendig til det med kommentarer. Det skal der dog laves om på nu :). Bliver også super inspireret af mine besøg her.

Annette / aka sagde ...

Jeg ser dine ting på Google reader. Der følger jeg mange blogge. Jeg er en flittig kommentarlægger - men primært hos dem jeg modtager fra.
Det er en simpel form for priotering - for der går meget tid med disse kommentarer, og den går jo fra min scrappetid.
Jeg bliver selv meget glad for kommentarer, og prøver selv at lægge mange. Så på en måde er det noget-for-noget, selv om jeg ikke helt tænker det på den måde, mens jeg lægger kommentarer.
Men ingen kan jo nå at kommentere hos alle.
Håber du forstod hvad jeg mente - det blev vist lidt kringlet skrevet !!

Majer sagde ...

Jeg har din blog liggende i Google Reader, men er ikke så god til at få kommenteret, da jeg har en del links liggende. Men engang imellem, kommer jeg da helt ind og får lagt en kommentar :-)

Mio sagde ...

Jeg bruger Google reader,jeg prøver at kommentere så tit som tiden giver mig lov til : )
Jeg elsker selv at få kommentarer ,og prøver selv at give den glæde igen.
Rigtig god uge ; )

Cecilie sagde ...

Jeg læser med, men jeg kommenterer alt for sjældent, og det må jeg beklage. Jeg sætter pris på dine besøg og kommentarer hos mig, og jeg skal blive bedre til selv at komme omkring og kommenterer. Jeg kan godt forstå, at du laver denne lille undersøgelse; det må være sjovt at se, hvem der kommer forbi.

Jaana sagde ...

Mitt första besök här; jag är ju nyfiken på den nya DT-medlemmen...:-)

Hjørdis sagde ...

Jeg læser med og har gjort længe, jeg troede faktisk jeg var fast læser af din blog, men ved nærmere eftersyn opdagede jeg at det var jeg ikke, - det er der nu gjort noget ved :-)Jeg har også kommenteret før på din blog, angående den her bogæske, da du efterlyste en opskrift til den !
Jeg synes selv det er dejligt at få kommentarer på bloggen i ny og næ !
Knus Hjørdis

rhh sagde ...

jeg er ikke fast læser, men tror alligevel jeg får set de fleste af dine indlæg, oftest hvis du har skrevet noget på Scrapsisters,eller hvis jeg kigger på en andens blog der linker til dig.
Generelt lægger jeg ikke så mange kommentarer med mindre jeg synes jeg har noget at sige som ikke andre i forvejen har sagt

Linda S. L sagde ...

Heia :D
Jeg har fulgt deg og har hatt deg på min bloggliste så lenge jeg kan huske!
du er en dyktig scrapper og jeg elsker stilen din. Jeg må alltid innom å titte når jeg ser at overskriften er endret :D Ikke alltid jeg har tid til å legge igjen et spor, men når jeg har tid, legger jeg igjen mange!! :D :D
klemmmmmmmmmmmmmmm
Linda

Raziel sagde ...

Jeg har fulgt med et stykke tid hos dig, og elsker at kigge ind. Er måske ikke altid så god til at kommentere. Det kommer meget an på hvor meget tid og overskud jeg lige har på dagen ;)

Tine sagde ...

Jeg faldt lige over din blog, og blev inspireret! Jeg har derfor tilmeldt mig som fast læser. Glæder mig til og følge med.

Cecille sagde ...

Du ligger i min sidebar, så jeg kigger jævnligt forbi. Jeg kommenterer engang imellem.

Tak for en skøn blog.. :-)

Renate sagde ...

Jeg legger igjen en kommentar hver gang jeg er innom her.
Men jeg må innrømme at det ikke er hver dag desverre......
På den annen side, du lager enormt mye lekkert som helt klart kunne fortjent flere kommentarer fra min side.

Klemmer

Mandelhjärta sagde ...

Mitt første besøk hos deg. Fant deg via "Vintage Udfordring". ;)
Men jeg kommer tilbake! Her finns mye fint å se - inspirerende!
Tutorials er bra for en nybegynner! ;)
Ha en kreativ dag!

Sannekreativ sagde ...

Hej Benita.
Har fugt dig side vintage udfordringen startede og er også blevet fast følger for et par md. siden. dette er min første komentar, men ikke den sidste :-)
Kram Sanne Nielsen

Ifversen sagde ...

Jeg bruger hverken feeds, reader eller andet. Jeg har blogs liggende under favoritter og de fleste adresser som jeg ofte besøger kan jeg huske i hovedet...
Jeg kigger ofte forbi, kommenterer sjældent og synes altid der er noget fedt...
Jeg forsøger at lægge kommentarer på blogs, men har i perioder meget lidt fritid og vil hellere bruge tid på scrap - og kommentarlægning og blogrundfart tager tid. Så ofte tager jeg hele runden på en aften og skriver så mange steder som jeg umiddelbart er i stand til.

morkreativ sagde ...

Hej..

Jeg synes det er hyggeligt, at se hvor kreativ du nu har været og synes det er skønt at få nye ideer.

Berit

Signe Bendorff sagde ...

Selvfølgelig læser jeg din blog kusine, jeg skal jo se hvornår du skriver noget om mig :D Men har ikke styr på hvad det alt sammen hedder - ofte smutter jeg bare forbi bloggen, og andre gange læser jeg det i Betjeningspanelet.

Må indrømme at jeg har været bedre til at lægge kommentarer hos dig før i tiden, end jeg er lige nu. Måske skulle jeg få taget mig sammen og gjort noget ved de kommentarer... generelt over hele linien ;)

og du ved jo at jeg ofte stiller (dumme) spørgsmål... du er jo guruen ;)

HenrietteH sagde ...

Jeg kommer også forbi af og til.. og når jeg komme lægger jeg SOM REGEL altid en kommentar.. men det hænder jo at tiden ikke lige er til det - desværre..

Jean sagde ...

Jeg er også en af dem der læser med..
Elsker at se hvad i andre laver og følge med på jeres blogs, men det er bare ikke altid jeg får lagt en kommentar desværre..
Men det betyder ikke jeg ikke er glad for at der bliver delt en masse.. synes det er fantastisk inspiration.. :)

Mia sagde ...

Jamen jeg kigger da jævnligt blogs igennem og diner en af dem.. Jeg er ikke så god til at huske at ligge kommentarer, men nu har du da fået en ;o)

Tak for chancen for at vinde lidt lækre sager :)

Renate sagde ...

Hei igjen.

Nei jeg har ikke hørt noe enda, men det er mange gode søkere som er bedre enn meg så jeg regner ikke med å få plassen.
Men takk for tilliten Benita.

Klem

Ann Katrine sagde ...

jeg følger med i hvad du laver og får megen inspiration fra din blog, men jeg kommenterer ikke så tit...ikke fordi det ikke er superflot det du laver - for det er det - nok mere fordi...tjah...ved ikke lige hvorfor.
ha' en go' torsdag

NygaardSkødt sagde ...

Jeg er ikke så flittig til at følge med på bestemte blogs. Lige nu var jeg på blogrundfart med udgangspunkt i indlæggene på Scrapsisters forum. Jeg kan lide inspirationen, men lifter sjældent noget bestemt.
Mvh Anne

Linn sagde ...

jeg er stadig innom bloggen din og nyter synet av lekre kreasjoner :)
Blir alltid inspirert av det flotte du lager. :)