mandag den 14. marts 2011

kortmester 2011

For søren da også! Jeg glemte alt om at uploade mit nyeste kort til kortmester i går, så jeg er ude af konkurrencen. Derfor kan jeg lige vise alle mine fire kort, for jeg har faktisk lavet dem!

kort 1
Vælg tema:
- vintage
- brug mindst to blomster


Kort 2
Krav:
- brug gult og en sløjfe 
- bliv inspireret af et kort


Kort 3
Krav:
- brug glimmer
- brug sort
- brug noget rundt
- brug noget krøllet
- mindst tre lag ud over baggrunden


Kort 4
Krav:
Følg skitsen


Har du også deltaget i kortmester 2011? Nåede du faktisk at uploade alle fire bidrag? Jeg er spændt på at se hvem der vinder :)

7 kommentarer:

May Britt sagde ...

Rigtig søde kort og synd du ikke nåede at uploade dem... er helt vild med dit første kort... og nej jeg deltager ikke... c",)

Annette / aka sagde ...

Det var dog ærgerligt for dig. Og også lidt synd....men godt det var dig selv der fejlede, så er det lettere at tilgive....ikk.
Alle 4 kort er bare så fine, og jeg kan godt lide humoren i det første. Men flotte løsninger du har lavet på opgaverne.
Jeg har endnu ikke deltaget i en udfordring. Jeg har rigelig udfordring i hverdagen......og så arbejder jeg dårligt under pres, og bruger alt for meget tid på det så.
Men mon ikke det kommer engang ?
Dejligt lige at nå et hurtigt hej i lørdags.

Karina Beck sagde ...

Det er så flotte kort, du laver. Ærgeligt, at du ikke fik oploaded dem!
Jeg har ikke deltaget denne gang. Jeg har haft så travlt i mit liv, at jeg valgte denne fra, for scrap/kort skal ikke være en stressfaktor ; ) : )
God mandag aften.

Charlie sagde ...

Ærgerligt du glemte det for nr 4 var også mægtig fint. Og nej - jeg var med sidste år - men valgte det fra i år - jeg har jo kort på hjernen i forvejen.. =0)

Trine sagde ...

Nej!!! Det var rigtigt ærgeligt, for jeg kan jo se, du har fået rigtig meget ud af udfordringen og vist os andre lidt af hvert!

Jeg synes ikke det er sjovt at konkurrere med så talentfulde tøser, men det er en skøn udfordring og man presses (på den gode måde!) til at gøre det godt.

Tak fordi du er med til at sætte standarden.

Cecilie sagde ...

Surt, at du missede deadline. Dine kort er rigtig fine og meget forskellige.

Har du fået bestilt fra Papertrey Ink? Jeg sidder selv og kigger på de nye ting lige nu; der er så meget fint. Hvis det er, kan du sende mig en mail på cm@ ancema.dk hvis du stadig har spørgsmål ;o)

Berit Bilde sagde ...

pst pst!
Har du en "opskrift" på den taske som du donerede til Cancerkort til convention. Den var solgt inden jeg kunne nå at sige IB og nu står der 10 andre og skriger på at få en taske også.....
Den var også rigtig flot :-)