tirsdag den 22. marts 2011

layout, Donnakort og sommerferie-planer

Jeg fandt nogle gamle billeder på computeren sidste jeg fik fremkaldt billeder (min printer løb tør for blæk dagen før convention, så det gik stærkt med at få bestilt nogle ved billedbutikken). De er fra sidste sommer, hvor Lucas fik sit første og eneste sæt fodboldtøj. Det siger ham ikke noget, og han fik det faktisk kun fordi sættet kostede 50 kr i Bilka. Men lige den dag var han vildt glad for det og var ude at sparke lidt til en bold i ca 2½ min. Jojo jeg har skam en dreng med en kæmpe interesse for fodbold *host host*

Herlige farver ikk?

Jeg har brugt Lush fra MME og mine fine Blossom alfabeter fra QK. Flaget har jeg selv lavet ud fra hans bluse. Blomsterne er fløjlsbløde og er klippe ud fra et af arkene. Enkelte af dem er sat på 3D puder. Jeg har liftet Engels digi layout (hende lifter jeg tit lige nu) "Skygge".


Velkommen lille du

Til convention købte jeg et par af Donnas skabeloner. Denne købte jeg dog ikke, den købte Verena og så lånte jeg skabelonen da vi scrappede sammen sidst. Den er simpel, og bliver først indviklet når man begynder at sy på papirerne. Jeg kan faktisk godt lide at sy på mine ting og nyder også at gøre det. Men jeg synes ikke selv jeg er præcis nok til at det er heeeelt vildt godt ud. Men det giver da lige det sidste pift.

Midten af blomsterne er lavet med rester af kork

Jeg har brugt en rest af noget papir jeg brugte til et begynderscrapkursus hos Anjashobby. Blonden købte jeg til convention - lækker blonde! Stemplet er fra Stämpelkällans danske tekststempler. Perfekt størrelse!

Håber du har det godt og nyder det begyndende forår. Jeg har lige booket hytte i Sverige, så vi kan komme i Astrid Lindgrens verden og forbi High Chaparel. Jeg glæder mig allerede som et lille barn. Hvad skal du lave i ferien? Eller har du ikke besluttet det endnu?

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et sejt layout med Lucas! Fodbold dreng eller ej ; )
Og søde kort.

Vi tog også turen til Astrid Lindgrens verden og High Chaparel da drengene var små. Skønne steder når man har "små" børn.

Eva (Fister) sagde ...

Tænk at et layout i farver rød og hvid kan blive så flot. Rigtig lækkert.
Og sødt kort.

Berit Bilde sagde ...

Flot LO. Det kan jeg rigtig godt li´

Sutteflasken er rigtig sød. Jeg købte også et par af skabelonerne til convention, så kan jeg eksperimentere lidt med det

Mette sagde ...

Stilig LO i rødt og hvitt, og skikkelig kul gutt!
Sååå søt bebyflaske, og det blir så flott når en syr på kortet!

Ha ei fin uke Benita!

Klem Mette

Anne Thormose sagde ...

Dejligt farverigtig layout med Lucas. Og skøn sutteflaske - men sikke et arbejde med alle syningerne.

Vores sommerferie går igen i år "sydpå". Denne gang bliver det til 6 dage på Rømø, og så skal vi afsted alle 4! Er sikker på, at det bliver skønt.

Annette / aka sagde ...

Superflot fodbold-layout, og et godt minde om de minutter det varede....hihi.
(har en nevø der er fodboldtosse. Med fck ting overalt på værelset. Og det er altså heller ikke så sjovt...)
Dit Donnakort er bare så sødt.

Sommerferie ??? Sikkert Costa del Sommerhus med indlagte udflugter.
Men Astrid Lindgrens verden lyder rigtig hyggeligt for jer. Og dine børn har lige den rigtig alder. Der må da også kunne blive til en del layouts fra sådan en tur !!

Cecilie sagde ...

SEJT layout!! Helt enkelt!!