søndag den 13. marts 2011

Layouts fra convention

Jeg fik shoppet en del og endte da også med at have brugt omkring 1000 kr. Men denne gang var der ikke meget papir der røg i kurven. Fandt ikke lige nogle serier, der bare skulle med hjem. Gitte havde dog en enkelt fra et ukendt mærke (ukendt for mig ihvertfald), som jeg købte nogle ark af. Derudover fik jeg købe en masse "gamle" serier til billige penge.

Jeg fik også lavet tre (ja jeg sagde tre - så meget har jeg ikke lavet i evigheder på en dag!!!) layouts.

Operation

Al den is du har lyst til... Lucas spiste hele to is.

Lucas blev kort efter sin 6 års fødselsdag opereret for at få fjernet mandler og polypper. Han var sej og klarede det hele super flot. Han kan stadig huske at han kastede blod op - det var ikke så lækkert.

Jeg har brugt "Lush" fra My Minds Eye. Jeg har liftet Engels digilayout - dinosaur golf. Dette er nu kun et enkelt layout. :) Bogstaverne er standset ud med English rose i tyk kork med klister på bagsiden. Det er smart og ser godt ud, men kræver lidt fingerfinesser at få af uden at bogstaverne går i stykker.


Elegant ikk?

De små sommerfugle er standset i tyndt kork uden klister. De er limet fast med en enkelt gluedot, så vingerne kan bøjes ud.

Lag på lag på lag...

Oldtidsfund?

Mammutten eller mig?

Jeg har brugt papir fra Abbey Road, mener det er en serie fra My Minds Eye, men er ikke sikker. Ret mig endelig!

Til convention kunne man købe pakker med lasercut chipboard designet af polske Anna. Jeg købte to forskellige pakker. Den ene med små swirls, den anden med lidt blandet pynt, bl.a fugleburet. Men for søren de er svære at få ud af arket uden at de går i stykker. Næste gang vil jeg skære dem fri med skalpel. Båndet er et gammelt silkebånd. Blomsterne er igen igen lavet med retro flower punchene.
Fugleburet - dog uden fugl


Sløjfe med blomst

Blomsten reddede mit forsøg med at lave en sløjfe uden en limpistol. Sløjfen er limet sammen med flydende lim, dobbeltklæbende tape og adskildige gluedots. Ikke helt som jeg havde forestillet mig den, men acceptabel omstændighederne taget i betragtning.

Sydals

Elsker det billede!

Jeg må være svar skyldig med hvilket papir jeg har brugt. Det er valgt ud fra at være nogle blå farver, for det manglede jeg nemlig. Det gør jeg så stadig, for nu er alle de nye blå ark brugt. Hmm...

Uglen er lavet med en qk die. De øverste bogstaver er thickers og de nederste fra October Afternoon.


uuhh uhh

Uglen er lavet af rester af papiret fra layoutet. Jeg har bagefter tegnet alle de blå dele op med brun tusch. Synes faktisk det pynter. :)


Her bor jeg...

Bogstaverne til titlen er lavet af rester af et alfabet. L er lavet af et k, a er lavet af et q. Nyder at bruge af mine gamle ting, og så har jeg alt alt for mange thickers.

Hvad fik du lavet til convention? Hvis du altså var med... Jeg havde en fantastisk dag og hyggede mig med tøserne (Dorthe, Verena, Diana, Signe, Eva, Evas mor og Susanne Meltesen). Glæder mig til næste forår. Jeg kommer nemlig ikke med til efterårets convention, da det vist nok er weekenden efter scraptastic i Belgien.

Tak for kigget. Skriv gerne en kommentar - de luner sådan. :)

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hvor var du flittig - så var der da nogen der sad ved bordene. FINE alle 3 - så vigtigt at også få scrappet et sygehusbesøg. Dit Sydals foto kan jeg godt huske fra tidligere her på bloggen og det er også blevet en super side. Og så er der absolut ikke noget i vejen med den sløjfe når den ses i færdig udgave - det er jo kun dig der ved hvordan den er "skruet" sammen. =0)

Karina Beck sagde ...

Det er flotte layouts med lækre detaljer som korkbogstaverne, den ternede ugle, sløjfen osv.
Fortsat god søndag.

May Britt sagde ...

Meget flotte og lækre LO'er du har fået lavet...

Ifversen sagde ...

Ihh nogle lækre ting! Du var da effektiv.
Jeg så dig slet ikke - så øv dig fik jeg ikke hilst på!

lam sagde ...

3 layout på sådan en dag er flot og det er 3 super skønne layout på hver deres måde. kan godt forstå du elsker det billede på det sidste,det ser kanon flot ud

Lina sagde ...

Hvor er det bare nogen smukke layouts!!! Den ugle der, den er da bare for sød.

Anne Thormose sagde ...

Sikke flittig du har været til Convention - jeg sad selv på et hotelværelse og lagde sidste hånd på et par kort til OSH lørdag eftermiddag, så lidt kreativ var jeg også den dag. ;o)

Lækre layouts, og sikke en god ide at tegne lidt på uglen. Det må jeg huske - har nemlig dien selv.