torsdag den 3. marts 2011

Vinderen af min "blogcandy"

Mon ikke det var på tide at afsløre vinderen af min lille blogcandy til trofaste læsere?

Jeg har bedt min kære mand om at vælge et tal mellem 1 og 44, da der var 44 kommentarer på indlægget. :) Han valgte nr 1 - og det har jeg faktisk ikke set på nogen blog indtil videre ved udtrækninger af vindere. Så det er altså vinderen med kommentar nr 1.

Karina Bunkenborg sagde ...I AM! Jeg er følger af din blog og holder jævnligt øje med hvad du laver og får rigtig god inspiration hos dig. Ind imellem skriver jeg en kommentar men ikke altid.


vh Renne

Tillykke!!! :) Og tusind tak for dine kommentarer og at du følger med hos mig. Det er dejligt at vide at man opdaterer sin blog og at der er nogle der ser det man laver. :) Og det gælder skam alle jer, der er faste læsere hos mig. :) Tusind tusind tak for at I gider kigge forbi hos mig.
Kommer du til convention? Så kan jeg jo overrække dig din gevinst. Jeg har faktisk ikke fået gevinsten med hjem fra Anja, så den skal nok lige hentes inden convention. Men du kan da få at vide, hvad du har vundet:

en scalloped-borderpunch fra X-cut
en blad punch der også præger bagefter
nogle lækre ark papir fra Pion Design

Tillykke Karina - hvis der er noget af det, du allerede har, så kontakt mig lige, så finder jeg nemlig noget andet hos Anjas hobby. :)

1 kommentar:

Karina Bunkenborg sagde ...

Jubiiiii, hvor fedt har jeg virkelig vundet!!! Jeg havde helt glemt alt om det så det var en skøøøøn overraskelse. Hils manden og sig at han er genial til at trække en vinder :)
vh Renne/Karina