tirsdag den 13. april 2010

To layouts

Caroline har gået i dagpleje med tre af børnene i børnehaven. Den mest skattede er helt klart Mille. Caroline er meget glad for hendes bedste ven og bliver ked af det på Milles vegne, når hun ikke skal i børnehave, for hvem skal så lege med Mille?

Papiret er fra Kaiser Craft, jeg har klippe labelarket ud af et helt ark og sat det på et mørkebrunt ark bazzil. For sjov valgte jeg at alt pynt skulle være grønt. Det giver et løft til layoutet, synes jeg.


Under billederne er der et stykke papir jeg selv har lavet. Jeg har stemplet med brun stazOn på et stykke hvidt papir, krøllet og bøjet papiret, sværtet med flere forskellige brunlige distress inks og revet det lidt i kanterne.

Sidst jeg var i Sverige til Scrap Event fik vi en pakke ure i tykt plastik. Dette er desværre den sidste, jeg har. Nu har jeg kun rubons tilbage. Der er også pyntet med nogle nipsenåle og lidt blomster.Bogstaverne er fra Fakta. De er guldfarvede med embossede striber (ikke noget jeg har lavet). Du kan lige skimte det på e'et i ven.

Til convention i Middelfart på kursus med Natalie fik jeg den fine grønne blonde du kan skimte under bogstaverne. :)Her er alle de grønne blomster og alt det andet jeg fandt i kasserne, der kunne passe til noget grønt. Lidt knapper, chipboardsfigurer, pyntenåle og meget mere. For en gangs skyld har jeg ikke noget bling på... uhadada!Et layout mere. Denne gang har jeg liftet mig selv - det er faktisk ret sjovt! Du skulle tage at prøve det. Jeg fandt et layout, jeg har lavet engang for længe siden med billeder fra vores bryllupsrejse til Berlin sidste år.

Denne gang er der brugt billeder af ungerne i slæden på vej hjem fra børnehaven. Papiret er fra Crate paper (mener jeg), det er en ældre serie, men vildt fed. Papiret er tykt og struktureret.

Jeg har lavet masser af blomster med min retro flower punches, lidt tyl, blade, knapper og brads fra føtex.Jeg har ikke helt fundet ud af, hvilken farve denne chipboardfigur skal ende ud med, så den er endnu ikke sat fast. Men den skal sidde der og måske embosses brun... eller grøn eller noget helt andet. ;) Gode ideer modtages med kyshånd!

Under chipboardfiguren er der en krøllet kageserviet, der har fået to farver glimmermist (brun og grøn). På folden af papiret har jeg stemplet en TH sommerfugl. Den er så fin.Her er alle blomsterne lidt tættere på. Bladene er fra en QK die, jeg lånte ved Dorthe. Den er faktisk ret fed, men anede ikke hun havde den. Har aldrig set hende bruge den. Hmm... Og sørme om der ikke er et ur på dette layout også. :)

Tak for besøget, håber du så noget du kunne bruge. :)
Glæder mig til du kommer igen.

6 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Rigtig fine layouts - det ser rigtig godt ud, når det hele er "samlet" på den måde.
- Og så fandt jeg lidt ud af, hvad du mente med "Reaktioner" ;o)

Cecille sagde ...

Det øverste:

Igen et rigtig flot Lo. Du kan noget med farver, som jeg synes er virkelig godt ;-)

Det nederste:

Flot igen :-) - jeg ville lave chipboardfiguren den samme grå som er i blomsterne - for at skabe en kontrast og fordele farverne.

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg er helt vild med blomsterne.

Jeg kan ikke se andet at der står "reaktioner", ikke hvordan jeg skal reagere.

Vranda sagde ...

Nogen rigtig flotte lo'er. De grønne blomster og ting på det øverste lo er bare flot... suk.. håber at jeg lærer det en dag... smiler

Karina Beck sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide dine layouts. Flot lavet og med mange dejlige detaljer.

Gitte sagde ...

Det er nogle superflotte LO - og sikke mange gode detaljer. tak for inspirationen.