søndag den 27. februar 2011

Lift af et lift af et lift af et lift... og kortmester 2011.

Jeg har liftet mit eget layout, som jeg engang liftede af Cecilie, som vist nok liftede en amerikansk kvinde. Puhadada lang forklaring, ikk?


Lucas har selv skrevet...


Jeg har brugt GULT karton, grønt karton og et lækkert mønsterark fra BG. Teksten er selvfølgelig skrevet af Lucas selv. Han er vildt stolt!


Tekstfelterne er sat på 3Dpuder og det samme er bilen...


Det er faktisk ret sjovt at lifte sig selv. Har du prøvet og hvad var din oplevelse? Jeg må indrømme at det er noget jeg faktisk tit gør. De layouts jeg er mest begejstrede for bliver liftet ofte end skitsesidernes inspirationslayouts.


Kortmester 2011
Glæder mig til at se den lille Emma Christine.

Jeg har lavet et fint lyserødt kort, hvor jeg har brugt babypapir fra Panduro, pink papir fra We R Memorykeepers, nodepapir og et tag. Jeg har igen lavet blomster med retropunchen. Vaskemærket er lavet af Dorthe (dob) digitalt og er bare sværtet og krøllet. Det super lækre tekststempel om en baby er fra Stämpelkällan. De har nemlig fået nogle vildt lækre danske stempler. :)


Jeg kan godt lide det citat.

Deltager du også i kortmester på scrapsisters? Jeg er allerede gået igang med at tænke på overveje hvordan jeg løser næste opgave. Den kræver lidt tankevirksomhed...

5 kommentarer:

Ann Katrine sagde ...

det har jeg slet ikke tænkt på at man kunne, men det må jeg da prøve - god idé i hvert fald!

Karina Beck sagde ...

Hvor er det dejligt, at din søn har sat sit personlige præg på dit flotte layout!!
Og flot kort også, lækker farvesammensætning og søde elementer.

May Britt sagde ...

Super sødt kort og rigtig dejlig tekst... c",)

Linn sagde ...

kjempeflott LO som du har liftet og liftet ;)
Nydelig kort!!

Cecilie sagde ...

Det er herligt at se liftet vokse på den måde. Jeg lifter ikke ret tit mig selv, men jeg har lige nu gang i en trilogi med samme skitse ;o)

Lækkert kort!