onsdag den 16. februar 2011

My Minds Eye kort til OSH og Cancerkort

I dag har jeg været forkølet og har derfor holdt mig indenfor. At der så har været snevejr og vildt koldt udenfor, har ikke gjort min beslutning om ikke at bevæge mig ud i dag sværere. Men det betyder, at jeg har haft masser af tid på kontoret. Jeg besluttede mig for at få brugt en masse rester og lave kort til OSH og Cancerkort. Berit fra Cancerkort havde bedt om babykort. Så det har jeg lavet en masse af. Charlie er glad bare hun får kort, der ikke fylder for meget. :)

Jeg fik lavet 22 kort. Det ene skal jeg selv bruge, og så har jeg lovet kollegaerne lidt konfirmationskort, de kan kigge igennem. Ellers ryger alle kort til OSH og Cancerkort, når jeg tager til convention. Det føles nu dejligt at bruge sine rester til noget fornuftigt. :)


MME laver noget fedt papir. I bunden af dem er der altid en lille strimmel der viser hvordan bagsiden ser ud. Den kan også bruges på kort. :)


Jeg er vild med det blå papir.


På strimlen i bunden af arkene står der også hvad serien hedder. Det kan selvfølgelig også bruges til kort.


en rød variant af ovenstående kort. Her er det ene ark papir bare vendt om, så der kommer to forskellige sider frem.


Ud af de 22 kort jeg lavede, er dette kort, det jeg er MINDST tilfreds med.Et Cecilie-kort i GULT - dem der kender mig,  ved at jeg har det MEGET svært med gult...


Et meget lyserødt kort til en lille babypige...

Alle kort fordeles mellem Cancerkort og OSH, når jeg tager til convention i marts. Håber de kan bruges Berit og Charlie. :) Resten af kortene kan du se i morgen. :)

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er smart at bruge den strimmel! Flotte kort i dejlige glade farver.

Charlie sagde ...

God bedring og DET kan du tro de kan - TAK. Hvis du vil slippe for at slæbe mine med til Fyn kan du evt. kigge forbi til en kop the eller kaffe en dag i starten af marts på vej hjem fra arbejde.

Berit Bilde sagde ...

Det er nogle rigtig søde kort. Du kan tro, at de kan bruges.
God bedring til dig :-)

Cecilie sagde ...

Fortsat god bedring - jeg håber også, at sneen snart forlader DK, så I kan få noget forår.

Dine kort er superfine, og jeg er helt enig med dig: de små strimler mm på MMEs papirer skal da naturligvis bruges til noget fornuftigt.

Charlie sagde ...

HE HE - sådan går det når man kommenterer i nattøj - så er hjernen gået i seng. Bare fordi Annette (aka) liiige kom kan jeg jo ikke forvente hele Sønderjylland kommer - men jeg havde nok lige kortvarigt blandet dig sammen med Anja som også har en blog der hedder noget med der ligner. Håber du fik dig et godt grin over min tilsyneladende dårlige geografi... og JEPS vi ses til Convention - og Fifty vil gerne gi' pote!

Dorthe/Dob sagde ...

God bedring, søde ..
Jeg er selv "heldig" at være syg og sløj og tager hatten af for at du har overskud til scrap..
Lækre kort og dejlige farver.

Majer sagde ...

Ja det er en super tilfredsstillelse at få brugt sine rester, til nogle super formål. og flotte er alle dine kort :-)