søndag den 3. januar 2010

Min scrapplads - efter oprydningen!

På scrapsisters.dk spurgte Marie (Marolle) om hun måtte se vores scrappladser før og efter oprydning. Jeg fik desværre (host host) ikke noget billede af før, men her er et par stykke af efter.


Her ser man det meste af min arbejdsplads. Jeg sidder lige ved siden af vinduet ud til haven - skønt!Et nærbillede af mit værktøjshjørne. Bag den store dejlige værktøjskasse fra Harald Nyborg har jeg min varmepistol liggende. I den lille tote har jeg alle mine skriveredskaber, sakse, tape, sværter og meget andet. I den sorte runde kurv har jeg ting jeg SKAL bruge. Lige nu ligger der nogle alfabeter, gamle bøger, hessian, rester af mit brudeslør og dymotape i mange farver.


Her er min elskede værktøjskasse. Det er den billige (99 kr) fra Harald Nyborg, der kan klappes sammen. Den er bare vildt smart! Som du kan se kan der være meget i den. Lommerne på siderne er intet andet end geniale til glimmermist, lim, maling, stickels osv.


Her er den ene ende, hvor jeg har mine rubonsalfabeter og småterier i lommerne. Den lille bog der hænger er lavet af QK minialbum og nedkopierede layouts. Genialt!Her ses den ene side med glimmermist, maling og lim. Det er bare sååå smart og nemt at komme til.


Og her er den tredje side med punches, crop-a-dile, mere maling og stickles. På den sidste side har jeg min QK tang stående og en enkelt borderpunch.


På gulvet står min trolley (jaja igen Harald Nyborg, sammenklappelig sag i aluminium til 199 kr) med en kasse med QK dies, julekalendergaverne (så er de lige ved hånden), bånd, knapper og blomster. Mine JustRite stempler og lidt andet. Jeg scrapper med tre veninder hver mandag og vi skiftes til at være hos hinanden. Derfor denne løsning, som gør at jeg nemt kan komme afsted. Det mest brugte og nødvendige er i trolleyen og resten på hylderne og i kasserne.


Over mit bord har jeg en hylde med masser af kasser fra IKEA. I dem har jeg alle mine ting. En kasse med blomster, minialbums, punches, lim, bånd osv. Den ene kasse hedder udfordringen, og det er her, jeg har ting, som jeg ikke er så god til at få brugt - punchinella f.eks.


På alle kasser har jeg skrevet hvad der gemmer sig i dem med min dymo. Det er nemt og overskueligt. Og rimeligt simpelt at lave.

Nu har du set min rimelig opryddede scrapplads. Håber du fik en ide eller to til opbevaringsløsninger, der passer til dig.

1 kommentar:

Anne sagde ...

Jeg blev i hvert fald inspireret til at rydde på på min egen scrapplads :)