tirsdag den 23. marts 2010

Bryllupsrejse til Berlin 2009

Jeg har faktisk kun vist forsiden af min album på nettet før, så her kommer hele albummet. Og nej, det er stadig ikke 100% færdigt, men det kommer nok en dag. ;)

Fin baggrund ikk?


Hele albummet er holdt i samme farver: blå/turkis og brun. Jeg har fået brugt rigtig mange rester. Og så købte jeg to dabbers i blå og brun, som er brugt mange steder i albummet. F.eks. her er de brugt på mine stempler.


Jeg mangler stadig en overskrift eller to... Under billedet af muren (til højre) er der to tags gemt med tekst og billeder.


Så er der virkelig meget plads til journaling, for den ene side er tekst og den anden er billede.


Siderne er ikke lavet i den rigtige rækkefølge og er heller ikke sat kronologisk ind i albummet. De er bare lavet som jeg havde lyst til og efter hvor billederne passede ind.


Den blå blomst var faktisk lyseblå, men med en gang dabber passede den pludselig ind. Midten af blomsten er en rest chipboard med halvperler osv, der har fået et tykt lag glossy accent.


Jeg har lavet mange blomster selv, enten med min retropunch eller cirkelblomster (se artikel på scrapsistersmagasinet).


Her er der sørme en side, der mangler overskrift og tekst - tsk tsk.


En god måde at bruge sine rester på er at lave mosaik af dem. Jeg har brugt en lille firkantpunch fra MarvyUchita. Genialt, for der er altid mange små rester.


Jeg er især vild med venstre side. De små scalloped cirkler er bare så søde. De er sat fast med 3Dpuder. Det giver en god effekt.

Tak for kigget. Læg endelig en kommentar - det varmer!

4 kommentarer:

STI sagde ...

Super flot album i lækre farver. Det er da for ærgeligt ikke at få det lavet færdigt :))

Mio sagde ...

Nøj... hvor er det bare flot. Ville gerne se det med mine fingere fnisss
Lækkert : )

Skrapsak sagde ...

Det er rigtig flot. Skynd dig at lave det færdigt. Jeg gør mest i minialbums og finder inspiration på nettet. Jeg kan godt have flere i gang ad gangen, men ser altid frem til at få lavet dem færdig. Det er her det spændende er. Blev det som man ville eller har det selv taget føringen. Det sidste sker ofte;-)

Tina Smedegaard sagde ...

Jeg synes, det er superflot. Må også prøve at lave billeder i sort-hvid / sepia.