mandag den 29. marts 2010

Lidt forskelligt fra weekenden

Jeg har lavet en del ting i weekenden (det er nemt, når der kun er et barn hjemme). Noget er til en lokal blomsterbutik, som jeg forhåbentlig snart får taget mig sammen til at spørge, om hun vil sælge mine kort. Og så lidt forskellige layouts.

Først et meget farverigt layout med min herlige søn, der igen igen er klædt ud. Denne gang i sin nye batmandragt, og som et lille twist... har han Carolines fine blå prinsessesko på. Hænderne er selvfølgelig placeret i siden, og så står han på en stol, så vi alle kan se ham. Hihi. Er han ikke herlig?

Overskriften sidder ikke helt optimalt, og der var ikke flere t'er, så den er jeg ikke helt tilfreds med. Men jeg kan ikke ændre den; jeg har prøvet!Disse runde blomster har jeg ellers indtil nu ment var lidt for simple og ikke særligt kønne. Men de skulle prøves, og jeg er faktisk ok tilfreds med dem. Om det bliver til en storproduktion, tvivler jeg på. Men nu er de prøvet. I toppn af billedet ses de fantastiske sko... De forskellige brads er fra føtex.
Blonden er fra fakta. Jeg fik et stykke ved Verena, tak sveske!


Franks vinterpåklædning er i langt de fleste tilfælde denne fantastiske termodragt. Som en intern joke kaldes den Thyborøndragten, og når han har den på, kaldes han Mr. Thyborøn.

Papiret er fra Riddersholm design og er liftet fra Riddersholmbloggen, hvor der er en konkurrence. Jeg har liftet Mia Laursens layout. Hvis der er nogen der kender hendes blog, vil jeg meget gerne have et link til den. Så jeg kan takke hende for skitsen.Blomsten er igen en blondeblomst, denne gang en bred blonde, som jeg ellers havde pakket væk, da jeg mente den var for bred til scrapbooking. Men nu er den i brug. Den er sprayet med blå og brun glimmermist.Der er lidt forskellige swirls, nogle fra Prima og en pakke fra Eva creative.com, som jeg har købt hos love2scrap. Alle er dog sorte. Jeg købte et bingostempel på scrapsisters. Det er endelig i brug, efter inspiration fra majer. Jeg er blevet lidt begejstret for sorte swirls...Thickers fra AC. Disse er nye fra convention. Puffy et eller andet. Irriterende der ikke er æ, ø og å med hihi. Jeg løste det problem ved at klippe lidt i et y. :)

Tak for at du kiggede indenfor. Håber ikke jeg har fået dig dybere ned i dit misbrug, og glæder mig til at du kommer på besøg en anden gang igen.

Læg en kommentar, så er du sød. Og jeg lover at kommentere hos dig. :)

6 kommentarer:

Mio sagde ...

Hvor er han bare skøøøn *G* dejligt layout, og flotte blomster, du har fået lavet. De Thickers, har jeg gået pænt udenom, indtil nu, meeen jeg kan godt se, at jeg bliver nød til at prøve dem, snart.
Kan desværre ikke hjælpe dig med,Mias blog, håber der er andre der kan. Super flot layout, og en rigtig smart løsning på dit Ø problem *S*

Karina Beck sagde ...

Det er to flotte layouts, du har lavet. Herligt at din søn er hoppet i prinsesse skoene til batmandsdragten ; )

Berit Bilde sagde ...

Ingen grund til at ærgre dig over "Batman" overskriften. Hvis du ikke havde skrevet noget om det, så havde jeg ikke studset spor over det.

Flotte blomster du har lavet ud af den brede blonde - det må jeg se om jeg også kan finde ud af at lave

Charlie sagde ...

Batman siden er skøn - sådan en situation skal da bestemt foreviges så man kan huske den om 20 år. Totalt grineren. Og jeg tænkte heller ikke over T-et. Mr. Thyborøn er også en fin side og din blondeblomst er rigtig vellykket.

Cecille sagde ...

Jeg synes dine blomster er fine og de passer rigtig godt til batman - herlig dreng :-).

Kan virkelig godt lide de støvede farver på dit andet LO. Det hænger rigtig godt sammen med billedet. Fin pynt du har lavet :-)

Netti sagde ...

Sjovt du kalder den det, her hedder den en Haboøre-habit :)
Super super flotte layouts du har lavet. Jeg kan virkelig godt lide de blomster...faktisk havde jeg helt glemt dem..dem må jeg da lige refreshe igen :)